Fes-te Soci del Prat Empresarial

Com es pot veure al nostre web, el Prat Empresarial està format per i per a les empreses privades, professionals i autònoms del nostre entorn.

Associa't a l'Agrupació d'Empresaris del Prat

Totes les persones que conformem la Junta Directiva som empresaris i professionals privats en activitat i per tant molt conscients i idonis per buscar solucions als problemes comuns de les nostres empreses, per a això et convidem a enfortir junts nostre teixit empresarial. Ara més que mai necessitem la teva participació per triomfar, treballem per influir i defensar els interessos del sector empresarial, és a dir, el teu i el nostre, enfront de l'administració pública i altres sectors socials involucrats.

Serem el vostre interlocutor, envieu totes les vostres inquietuds i suggeriments.

Com a soci rebràs periòdicament els butlletins electrònics del Prat Empresarial. A més obtindràs descomptes en els diferents cursos, conferències i seminaris que organitzem i podràs accedir a zona privada exclusiva per a socis i descarregar mitjançant les teves claus les ponències dels actes realitzats, com també publicar les teves ofertes d'ocupació.


Seu social de l'Associació PRAT EMPRESARIAL

Carrer Jaume Casanovas, nº 99, 1ª
08820 · El Prat de Llobregat (Barcelona)
Telèfon: 93 378 95 70
Fax 93: 478 20 21
info@elpratempresarial.com

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...