Associació d'Empresaris - Empreses del Prat de Llobregat

Cargando
El Prat Empresarial és una associació de El Prat de Llobregat que busca representar, des de la seva independència, el món empresarial del municipi i en conseqüència, totes les empreses del Prat de Llobregat, ja siguin persones físiques o jurídiques afiliades, mitjançant la intervenció en els diversos àmbits que conformen la realitat professional, laboral, econòmica, administrativa, política i social que és pròpia a aquestes empreses.

És aquesta una entitat integradora que pretén sumar i acollir voluntats i interessos relacionats amb la important activitat industrial que es desenvolupa al nostre terme municipali els serveis que aquesta necessita.

No és una entitat que pretengui substituir, però, la important i específica tasca que altres entitats desenvolupen en defensa d'altres activitats d'interès econòmic local, com ara les associacions de botiguers o comerciants, però que evidentment està oberta a col·laborar amb elles en la gran àrea d'interès conjunt que el fet de ser actors del gran teatre de l'activitat econòmica local, representa per tots plegats.
 
Més informacióTancar
 

Últimes noticíes d’actualitat empresarial al Prat de Llobregat

Cargando
Notícies: Comunicació i Premsa
Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en Whatsapp

Entrevista El Prat Ràdio

Hem participat a la secció mensual sobre economia del Prat al Planeta Prat del Prat Ràdio. En aquesta ocasió hem presentat l'associat Bellota Blue, de les franquícies Bellota Blue i Alain Afflelou
Més informació
Veure totes les notícies
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...