El Prat Empresarial es reuneix amb l’alcalde Mijoler per impulsar l’ocupació al Prat de Llobregat

El Prat Empresarial es reuneix amb l’alcalde Mijoler per impulsar l’ocupació al Prat de Llobregat

La trobada ha abordat diverses iniciatives clau per al creixement econòmic local, com la reactivació de la Comissió de Seguiment CPE i la sequera, entre altres

El Prat Empresarial, l'associació de referència dedicada a promoure el creixement i la prosperitat de les empreses locals al Prat de Llobregat, s’ha reunit aquesta setmana amb l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, amb l’objectiu d’abordar les necessitats del teixit productiu local i treballar conjuntament per fomentar l'ocupació de qualitat al municipi.

A la reunió hi ha assistit el president de l'associació, Jordi Morera, així com altres representants del Prat Empresarial. Un dels punts destacats d'aquesta trobada ha estat l'anàlisi de com fer front als reptes derivats de la sequera des dels sectors agrícola i industrial, una qüestió d'importància crucial per al futur del teixit empresarial del municipi.

La trobada ha servit per abordar diverses qüestions clau per al desenvolupament econòmic local. Això ha inclòs la reactivació de la Comissió de Seguiment CPE i El Prat Empresarial, la integració del Prat Empresarial a la Fira Avícola, la col·laboració en la organització de jornades de logística amb PIMEC, la sol·licitud de consideració com a òrgan consultiu en normatives municipals, la proposta de celebració d’una nova edición de la Nit Empresarial, així com la participació en iniciatives com el Delta Empresarial i el Gremi de Restauradors. Aquestes iniciatives reflecteixen l'interès del Prat Empresarial per promoure el creixement i la prosperitat del teixit empresarial local.

A més a més, l'ordre del dia també ha inclòs temes rellevants proposats per l'Ajuntament, entre ells, la presentació de l'inici de mandat, la perspectiva socioeconòmica per al període 2024-2030 i els sectors estratègics per al Prat, com la logística 4.0, el sector aeronàutic, el sector agrari i alimentari, els serveis a les persones i el comerç local. La reunió també ha servit per abordar els reptes del mandat, incloent-hi l'ocupació de qualitat, la formació tecnicoprofessional, la competitivitat empresarial i la transformació dels serveis públics de promoció econòmica.

Sobre El Prat Empresarial

El Prat Empresarial és una associació independent que té com a missió representar i promoure el creixement del teixit empresarial del Prat de Llobregat. Els seus membres treballen incansablement per proporcionar suport, recursos i oportunitats a les empreses locals, i contribueixen a l'expansió econòmica i al desenvolupament del Prat. L'associació compta amb 65 empreses adherides, així com un gremi que ha sorgit dins de la pròpia entitat, com és el Gremi de Restauradors del Prat, que compta amb una vintena d’associats i associades dedicats al sector de la restauració i l’hostaleria.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...