Les empreses del Prat col·laboren entre elles i amb l’Ajuntament per fer front a la crisi generada per l’expansió del COVID-19

Les empreses del Prat col·laboren entre elles i amb l’Ajuntament per fer front a la crisi generada per l’expansió del COVID-19

En aquests dies estem constatant exemples de solidaritat social entre empreses i treballadors.

Arrel de la Declaració de l’Estat d’Alarma, les empreses associades i no associades al Prat Empresarial estan treballant conjuntament per poder mitigar els efectes que aquesta situació excepcional pot crear. En aquests dies estem constatant exemples de solidaritat social entre empreses i treballadors. El Prat Empresarial demana que aquesta solidaritat es faci extensiva a totes les empreses i autònoms de la ciutat, ja que considerem que la col·laboració entre totes pot ser una eina fonamental per afrontar els moments complicats que estem passant.
 
El Prat Empresarial està en comunicació constant amb l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i amb la Tinenta d’Alcaldia de Desenvolupament Econòmic, Marta Mayordomo, per tractar les necessitats de les empreses de la ciutat. 
 
Aquest matí, el president del Prat Empresarial, Jordi Morera, s’ha reunit amb Marta Mayordomo, i li ha remarcat algunes mesures addicionals que proposen les empreses de la ciutat respecte la situació que estem vivint:

  • Demanar a les companyies de subministrament (comunicacions, aigua, electricitat, etc) que posin especial atenció a les empreses per a no deixar-les sense subministrament i prioritzin la reparació d’averies a les empreses. 
  • Fer una crida al govern central per l’exoneració directa de les quotes d’autònoms.
  • Tal com s’ha fet amb altres tràmits, demanem ampliar els terminis de les concessions municipals per activitat econòmica.
  • Activació de cursos gratuïts on-line per a treballadors, apostant per la formació laboral.
  • Intentar localitzar i subministrar EPI’s a les empreses, sobre tot aquelles que es dediquen a tasques relacionades amb sanitat, però també per a tots els treballadors en actiu. 
El Prat Empresarial segueix treballant pels interessos de la ciutadania i les empreses en aquests moments d’extrema gravetat. 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...