Jordi Morera, escollit de nou com a president del Prat Empresarial

Jordi Morera, escollit de nou com a president del Prat Empresarial

A l'Assemblea Anual del Prat Empresarial s'ha refermat l'entrada a la Junta Directiva de Mònica Puyal i Joan Sans.

El Prat Empresarial ha celebrat l'Assemblea de socis anual amb la presència d'un nodrit grup d'empreses del Prat. L'Assemblea s'ha celebrat de nou presencial, a l'Academia Emilio Sánchez de la nostra ciutat.

L'Assemblea del Prat Empresarial ha tornat a escollir a Jordi Morera (Canaletas) com a president de l'entitat. Jordi Morera enceta el seu mandat amb voluntat de seguir fent crèixer l'entitat i tirar endavant algunes propostes que poden ser d'interès empresarial. L'Assemblea també va ratificar l'entrada a la Junta Directiva de Mònica Puyal (Ofiprat) i Joan Sans (Bugi Consulting).
 

Activitats i propostes pel 2022

Per aquest proper any, El Prat Empresarial té pel davant una sèrie de reptes com són el d'aconseguir un portal de compres menors eficient per a les empreses del Prat i seguir treballant i donant facilitats a les empreses Associades per a la Transformació Digital. A més de treballar amb d'altres entitats, com el recent conveni amb El Prat Gran Comerç, també preparem l'Organitzar la IIIª Nit Empresarial del Prat de Llobregat, Premi Vicente Baltasar.

D'entre els objectius, segueix el de treballar amb el Centre de Promoció econòmica per tal de que s’optimitzin els recursos en fer xerrades, actes i formació de temes que realment interessin a les empreses. A més, El Prat Empresarial seguirà participant dels Consells de Salut, Benestar Social i de reconstrucció socioeconòmica del municipi, especialment pel que fa a la Formació Professional i Dual, enfocat a saber quins son els llocs de treball que cal cobrir al municipi i com coordinar un bon vincle entre
les empreses i els estudiants.
 

Comissions El Prat Empresarial

El Prat Empresarial.treballa al llarg de l'any en diverses comissions temàtiques que ajuden a enfortir la feina de l'entitat. L'assemblea ha ratificat el seguiment de la Comissió de Compres – Ajuntament del Prat de Llobregat, Comissió per a la Transformació Digital, Comissió per a la Bases de dades, Comissió de Relacions Externes, Comissió de la Fira Avícola, Comissió Bilateral El Prat Empresarial – Ajuntament del Prat de Llobregat, Comissió de restauració i Comissió per a la Jornada de logística.
 

Empenta a la Restauració

El Prat Empresarial treballa per què la restauració del Prat aconsegueixi tenir un interlocutor vàl·lid davant les administracions. La unió de la restauració del Prat sota el paraigües del Prat Empresarial permetrà tirar endavant projectes engrescadors pel sector i la seva implicació amb la resta del teixit empresarial de la ciutat. 

 

 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...