IIa Nit Empresarial del Prat de Llobregat, Premi Vicente Baltasar

IIa Nit Empresarial del Prat de Llobregat, Premi Vicente Baltasar

El proper 7 de novembre celebrem la 2a Nit Empresarial organitzada per El Prat Empresarial i farem el lliurament del Premi Vicente Baltasar a la millor trajectòria empresarial. La cita serà a l'Acadèmia Sánchez Casal.


Aquesta segona edició de la Nit Empresarial vol posar el focus en la importància, gestió i futur de les dues grans infraestructures del nostre terme municipal:L’ Aeroport i El Port

Per aquest motiu, celebrem un col·loqui amb Sònia Corrochano, directora de l'Aeroport de Josep Tarradellas Barcelona-ElPrat, i Mercè Conesa, Presidenta del Port de Barcelona.
També participarà Emilio Sánchez Vicario, associat a la nostra entitat, per parlar del procés d'internacionalització de la seva empresa.
Al final de la nit lliurarem el Premi Vicente Baltasar, com a reconeixement a la millor trajectòria empresarial. 


La reserva del sopar està condicionada a la resposta de confirmació des de Secretaria, subjecte prèviament a l'ompliment del formulari i haver fet l'ingrès al número de compte adjunt, indicant nom assistent i empresa.Unicament s'acceptarà el pagament mitjançant transferència i no serà possible pagar al recinte.

Preu del sopar: 60 € / Pagament previ al compte que indiquem

Numero de compte ES04 0081 0010 2800 0140 2950 / BSAB ESBB

PLACES LIMITADES
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...