IIa Nit Empresarial del Prat de Llobregat, Premi Vicente Baltasar

IIa Nit Empresarial del Prat de Llobregat, Premi Vicente Baltasar

El proper 7 de novembre celebrem la 2a Nit Empresarial organitzada per El Prat Empresarial i farem el lliurament del Premi Vicente Baltasar a la millor trajectòria empresarial. La cita serà a l'Acadèmia Sánchez Casal.


Aquesta segona edició de la Nit Empresarial vol posar el focus en la importància, gestió i futur de les dues grans infraestructures del nostre terme municipal:L’ Aeroport i El Port

Per aquest motiu, celebrem un col·loqui amb Sònia Corrochano, directora de l'Aeroport de Josep Tarradellas Barcelona-ElPrat, i Mercè Conesa, Presidenta del Port de Barcelona.
També participarà Emilio Sánchez Vicario, associat a la nostra entitat, per parlar del procés d'internacionalització de la seva empresa.
Al final de la nit lliurarem el Premi Vicente Baltasar, com a reconeixement a la millor trajectòria empresarial. 


La reserva del sopar està condicionada a la resposta de confirmació des de Secretaria, subjecte prèviament a l'ompliment del formulari i haver fet l'ingrès al número de compte adjunt, indicant nom assistent i empresa.Unicament s'acceptarà el pagament mitjançant transferència i no serà possible pagar al recinte.

Preu del sopar: 60 € / Pagament previ al compte que indiquem

Numero de compte ES04 0081 0010 2800 0140 2950 / BSAB ESBB

PLACES LIMITADES

Nom de l’empresa
Telèfon mòbil de contacte
Correu electrònic de contacte
Nombre d'assistents
Nom de la persona o persones assistents 
Acepto las condiciones y terminos legales


Enviar
Condicions legals
 
De conformitat amb el disposat en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals recaptades a través d'aquest formulari seran incorporats a un fitxer la titularitat del qual correspon a El Prat Empresarial Associació (d’ara endavant “El Prat Empresarial”) i la finalitat del qual és la tramitació de la seva alta al Sopar de la Nit de l’Empresari d’El Prat Empresarial i/o a l’enviament d’informació comercial. El Prat Empresarial garanteix l'adopció de les mesures de seguretat necessàries per assegurar la confidencialitat de les seves dades.

El Prat Empresarial, com a responsable del fitxer, garanteix i reconeix l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades facilitades, que podrà exercitar mitjançant l'enviament d'una petició escrita, adjuntant un document que acrediti la seva identitat, a l'adreça de correu electrònic: info@elpratempresarial.org


L'enviament d'aquest formulari implica que vostè autoritza expressament a El Prat Empresarial a procedir al tractament de les seves dades, en els termes anteriorment descrits.

* El no emplenament de les dades obligatòries donarà lloc al fet que la seva sol·licitud no sigui tramitada. 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...