Jornada per la integració laboral: un valor social per l’empresa

Jornada per la integració laboral: un valor social per l’empresa

El proper dimecres 22 d’abril a les 9h, les associacions El Prat Empresarial i Saó-Prat i la Fundació Bancària Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, signaran un conveni de col·laboració en el marc del Programa INCORPORA, per afavorir una major incorporació de les persones amb risc d’exclusió en el món laboral, promovent la Responsabilitat Social Empresarial de les empreses d’El Prat.

A continuació de la signatura (9:15 a 11h),tindrà lloc al CÈNTRIC ESPAI CULTURAL (Pl. Catalunya núm. 39 – 08820 d’El Prat de Llobregat) la jornada gratuïta oberta a tothom titulada “Amb la integració laboral, l’empresa hi surt guanyant”, en la que es presentarà el Programa INCORPORA i s’explicaran als assistents les avantatges que el mateix suposa per les empreses d’El Prat de Llobregat, de tots els segments.

 
Us encoratgem vivament a participar a la jornada i a descobrir els beneficis del Programa INCORPORA.
 
Programa:

09,15h. Benvinguda a càrrec del Sr. Jordi Morera, President del Prat Empresarial, Sr. Jordi Nicolau, Director Territorial de CaixaBank a Barcelona i Sr. Lluís Tejedor, alcalde del Prat de Llobregat.
09,35h. “Empreses i Organitzacions compromeses. Territoris positius”. Ponència a càrrec del Sr. Josep María Canyelles, promotor de Responsabilitat Global i soci-consultor de Vector 5. Excel.lència i Sostenibilitat.
10,00h. Presentació del Programa Incorpora.
10,10h. Experiències d’empreses compromeses.
10,30h. Tancament a càrrec de SAOPRAT, Entitat Incorpora del Prat de Llobregat.
10,40h. Esmorzar-networking. Descarrega PDF

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...