Comencen les Jornades FP.Prat

Comencen les Jornades FP.Prat

Dilluns comencen les Jornades FP.Prat 
Des del Prat Empresarial convidem les empreses de la ciutat a participar-hi i a treballar conjuntament amb els centres d'ensenyament i estudiants de Formació Professional.Un any més, en aquestes dates, tenen lloc a la nostra ciutat les Jornades FP.Prat.  Es desenvoluparan entre el 5 i el 9 de març i les organitzen els dos instituts d'FP del Prat (Illa dels Banyols i Les Salines) conjuntament amb l’Ajuntament i El Prat Empresarial, tot plegat en el marc de la Taula de l'FP del Prat, en què també participen els Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament, PIMEC - Baix Llobregat, el CFA Terra Baixa i el Servei d'Ocupació de Catalunya.

La jornada comença avui a les 17:45h al Centre de Promoció Econòmica, amb la ponència "Transformacions tecnològiques i futur del treball de les professions: reptes i oportunitats" a càrrec de Jordi Ficapal, president del Consell Català de Formació Professional.

Al llarg de tota la setmana, diferents empreses explicaran la seva experiència als estudiants de cada àrea, establient aquest contacte directe entre alumnes i empreses. La Formació Professional i el món empresarial van de la mà, per tal d'adaptar l'oferta d'estudis a la demanda empresarial.

L'objectiu d'aquestes jornades és doble. D'una banda, facilitar que el conjunt de la ciutadania i de manera específica les persones interessades a participar en algun dels cicles formatius conegui l'àmplia oferta de cursos existent al Prat. Per aconseguir-ho, els dos instituts d'FP de la ciutat han organitzat un ampli ventall d'activitats, que podeu consultar al fulletó adjunt.

D'altra banda, les Jornades FP.Prat també tenen com a objectiu generar un espai de trobada i debat entre els diferents professionals relacionats amb l'FP: les empreses i els i les docents dels instituts i altres agents econòmics i socials del territori.

Les polítiques de foment de la formació professional necessiten amplis consensos entre els actors implicats, per la qual cosa, com es recull en el PAM 2015 -2019, es crearà el Consell Municipal de l'FP del Prat, que renovarà l'actual Taula de l'FP del Prat. En el marc de la sessió inaugural de les Jornades, que tindrà lloc el dilluns 5 de març, es presentarà el que serà el Consell Municipal de l'FP del Prat. En aquest consell, El Prat Empresarial tindrà un paper destacat, en una aposta clara per la Formació Professional i el seu vincle amb el món laboral. 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...