El nou espai de trobada d'empreses a la Fira Avícola, tot un éxit

El nou espai de trobada d'empreses a la Fira Avícola, tot un éxit

L'aposta del Prat Empresarial i de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament per fomentar el paper de les empreses a la Fira es tanca amb èxit

Un cop finalitzada la 48a edició de la Fira Avícola de la Raça Prat, El Prat Empresarial valora de manera molt positiva la introducció de novetats en aquest esdeveniment. L'aposta conjunta de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i El Prat Empresarial per dotar de més protagonisme al teixit d'empreses de la ciutat en el marc de la Fira s'ha conclòs amb dues taules rodones orientades a l'empresa i amb trobades empresarials. Tot en un nou pavelló econòmic dins del recinte firal.

Dissabte 18 l'espai va acollir una taula rodona sobre la Formació Professional, amb la moderació de Jordi Goñi i la presència de les empreses associades Reclam Station i SAT REmolar, a més d'altres empreses i centres educatius de la ciutat. Diumenge 19, el protagonisme va ser per la igualtat entre homes i dones a l'empresa, amb la moderació de Joan Sans i la presència d'Instrumentación Analítica.

El Prat Empresarial valora molt positivament aquesta edició de la Fira i del seu contingut més econòmic per tal de convertir-se en una eina dinamitzadora en el futur. 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...