Les empreses mostren la seva preocupació per les restriccions a la circulació de vehicles

Les empreses mostren la seva preocupació per les restriccions a la circulació de vehicles

Més de 70 empreses han pres part de la 4a Jornada de Logística organitzada per El Prat Empresarial, PIMEC i Ajuntament del Prat

El Prat Empresarial, PIMEC Baix Llobregat – L’Hospitalet i l’Ajuntament del Prat han ajudat avui les empreses a conèixer la situació i els nous reptes de la mobilitat en la IV jornada anual sobre l’entorn de la logística adreçada al teixit empresarial del territori, de la mà d’experts en logística i mobilitat, fabricants de vehicles de transport de mercaderies i responsables municipals sobre aquesta temàtica.

Aquest esdeveniment, que ha tingut lloc al Centre de Promoció Econòmica del Prat sota el títol ‘Restriccions a la circulació a partir de l’1 de gener de 2020. Estàs preparat?’, ha orientat els assistents sobre les alternatives i oportunitats davant les restriccions a la circulació a l’Àrea Metropolitana de Barcelona a partir de l’any vinent, i els ha informat sobre les possibilitats per a la renovació de les flotes amb vehicles més sostenibles.
 
La presentació de la jornada ha estat a càrrec de la   tinenta d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, Marta Mayordomo; el vicepresident d'El Prat Empresarial i president de l’AIPN, Jordi Oliver Rodés; i el president de PIMEC Baix Llobregat-L‘Hospitalet, Joan Soler.
 
D’altra banda, han participat Ruth Lamas, de la Direcció de Serveis de Mobilitat Sostenible de l’Àrea de Mobilitat i Transport de l’AMB, qui ha parlat de la situació actual i aplicació de les restriccions a l’àrea metropolitana. D'altra banda, Rossend Bosch, responsable de projectes de mobilitat sostenible de l'AMB, ha presentat els ajuts i les subvencions en aquest sentit.  
 
Tot seguit, ha tingut lloc una taula rodona sobre les solucions als nous reptes de mobilitat, amb la participació del director de Desenvolupament de Negoci de Gas d’IVECO Espanya, José María Chamizo; el director de Vehícle Elèctric, Mobilitat i Connectivitat de Renault Espanya, Agustín Muñoa; el soci del Prat Empresarial i responsable d’operacions de Salvador Grues i Transports, Joan García; el CEO de Bugi Consulting i soci del Prat Empresarial, Joan Sans; el director comercial de Talleres y Recambios SA, Xavier Cabane; i el director de Prat Comunica i soci del Prat Empresarial, José David Muñoz.

 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...