Més de 150 empresaris acudeixen a la 1a Nit de l’Empresari del Prat i reivindiquen el treball conjunt per fer camí

Més de 150 empresaris acudeixen a la 1a Nit de l’Empresari del Prat i reivindiquen el treball conjunt per fer camí

A l’acte van acudir el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, l’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i el Director d’Operacions d’Amazon per a Itàlia i Catalunya, Fred Pattje i es va homenatjar la figura de Vicente Baltasar.

El dijous 27 d’abril, les instal·lacions de l’Acadèmia Sánchez Casal de la nostra ciutat van acollir la celebració de la 1a Nit de l’Empresari del Prat i el lliurament del Premi Vicente Baltasar. Més de 150 empresaris de la ciutat i de la comarca, juntament amb presidents d’unions empresarials i representants d’entitats socials i partits polítics, van assistir a l’esdeveniment. L’acte va incloure el format De President a President, en el que en un ambient còmode i de sofà, el President Puigdemont responia a les preguntes formulades pel President del Prat Empresarial, Jordi Morera. En aquest diàleg, el cap del Govern ha volgut posar en relleu que “la Catalunya industrial i moderna que volem s’està produint al Prat”, en referència al nombre d’empreses tecnològiques i lligades a la 4at revolució industrial ubicades a la zona. Pel cap de l’Executiu, el Prat és “el pulmó econòmic del país i marca el camí que haurem de fer en el futur”.
 
Jordi Morera, president dels empresaris del Prat, va demanar “que les mesures que puguin dificultar el creixement econòmic siguin les necessàries. Aquelles que no ho siguin, espereu a que estiguem recuperats per poder tornar a l’estat del benestar en el seu esplendor”. També van intervenir l’alcalde del Prat i Fred Pattje, director d’operacions d’Amazon a Espanya i Itàlia.
 
També es va lliurar el primer Premi a la trajectòria empresarial, i que duu el nom de Vicente Baltasar, soci fundador del Prat Empresarial i actiu mecenes de la cultura i l’esport de la ciutat. Enguany, el premi va recaure en ell a títol pòstum, i el van recollir la seva dona Dolors Martí, i el seu fill, Carlos Baltasar.
 
El Prat Empresarial és una associació de El Prat de Llobregat que busca representar, des de la seva independència, el món empresarial del municipi i en conseqüència, totes les empreses del Prat de Llobregat, ja siguin persones físiques o jurídiques afiliades, mitjançant la intervenció en els diversos àmbits que conformen la realitat professional, laboral, econòmica, administrativa, política i social que és pròpia a aquestes empreses.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...