DINAR-COL·LOQUI SOBRE RESPONSABILITAT PENAL DE LES PERSONES JURÍDIQUES

DINAR-COL·LOQUI SOBRE RESPONSABILITAT PENAL DE LES PERSONES JURÍDIQUES

El proper dilluns dia 25 de MAIG de 2015 de 14 a 16h, tindrà lloc al Restaurant La Pepa del Marc (c/Ferran Puig, 33, 08820 – El Prat de Llobregat),un dinar col·loqui sobre responsabilitat penal de les persones jurídiques.

La persona convidada que farà la ponència, serà Elisenda Villena (detectiu privada i directora de seguretat – corporate compliance),que ens explicarà l’abast de la reforma del Codi Penal que entrarà en vigor a partir d’1 de juliol, en relació a la introducció de la responsabilitat penal de les persones jurídiques en base a l’exigència d’una obligació sobre els seus representants legals de “degut control” sobre els seus empleats i les seves activitats dins l’empresa (corporate compliance). Aquest nou escenari implica que les empreses, a través dels seus legals representants, han d’implementar sistemes de prevenció del delicte per part dels seus subordinats i dels membres dels òrgans d’administració, els quals queden sotmesos inclús a un règim de responsabilitat personal, si no desenvolupen aquests protocols de control anomenats compliance o corporate compliance. Aquesta reforma, afecta qualsevol persona jurídica (empresa, fundació, associació, etc.).
 
En cas d’estar interessats, us preguem confirmeu la vostra assistència a la major brevetat possible. Preu aproximat del dinar: 15€. Moltes gràcies.
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...