Sopar Solidari del Gremi de Restauració del Prat en suport a la Fundació Josep Carreras i l'Institut Català d'Oncologia

Sopar Solidari del Gremi de Restauració del Prat en suport a la Fundació Josep Carreras i l'Institut Català d'Oncologia

El Gremi de Restauradors del Prat organitza un sopar solidari el 9 de febrer per recaptar fons contra el càncer, amb actuacions musicals i activitats com rifes i subhastes. L'entrada costa 60 euros, 10 dels quals van destinats a la causa. Amb el suport del Prat Empresarial i l'Emilio Sánchez Academy.

El Gremi de Restauradors del Prat organitza un sopar solidari el proper 9 de febrer a les 20.30h al Jardí de les Palmeres, amb l'objectiu de recaptar fons per a la lluita contra la leucèmia i el càncer a través de la Fundació Josep Carreras i l'Institut Català d'Oncologia (ICO).

El sopar estarà amenitzat amb actuacions musicals i inclourà activitats com rifes i subhastes, prometent una vetllada entretinguda i solidària.

El preu de l'entrada és de 60 euros, dels quals 10 euros es destinaran directament a la causa del càncer. Les inscripcions es poden realitzar enviant un correu electrònic a info@elpratempresarial.org i realitzant el pagament a través del compte ES04 0081 0010 2800 01402950, adjuntant el comprovant de pagament amb el nom i cognoms del participant.

Aquest esdeveniment compta amb el suport i col·laboració del Prat Empresarial i l'Emilio Sánchez Academy, reforçant així el compromís social i solidari del teixit empresarial local.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...