Conferència "La seducció corporativa"

Conferència

Una conferència on parlarem d'estratègies, posts & business, i que tindrà lloc l'1 de juliol, a les 19h a l'Hotel Ciutat del Prat                

En l'entorn econòmic actual, captar l'atenció del públic objectiu, posicionar la teva empresa i destacar entre la competència és més crucial que mai. En la nostra pròxima conferència, el dilluns, 1 de juliol, "La seducció corporativa", descobrirem com l'estratègia, les publicacions a xarxes i la gestió de la comunicació poden transformar la percepció de la teva marca i captar l'atenció dels clients potencials. 

Aprendrem com, amb una combinació d'estratègies de màrqueting, i recursos de la comunicació corporativa al nostre abast, com les notícies, els actes, i la intel·ligència artificial, optimitzaràs la creació de continguts atractius i eficaços a les xarxes socials, i crearàs missatges que impulsaran el teu negoci cap a l'èxit.

La conferència serà impartida per Èric López i Ribes, responsable de comunicació del Prat Empresarial i CEO de COM Consultoria, i Sandra Calderón Barceló, Marketing Manager a MBE AIRPORT GROUP.

Les inscripcions poden fer-se mitjançant correu electrònic a secretaria@elpratempresarial.org o trucant al 933789570                
 
Sobre el Prat Empresarial
El Prat Empresarial és una associació independent que té com a missió representar i promoure el creixement del teixit empresarial del Prat de Llobregat. Els seus membres treballen incansablement per proporcionar suport, recursos i oportunitats a les empreses locals, i contribueixen a l'expansió econòmica i al desenvolupament del Prat. L'associació compta amb 65 empreses adherides, així com un gremi que ha sorgit dins de la mateixa entitat, com és el Gremi de Restauradors del Prat, que compta amb una vintena d’associats i associades dedicats al sector de la restauració i l’hostaleria.
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...