​​Acord entre l'Ajuntament per impulsar l'economia local

​​Acord entre l'Ajuntament per impulsar l'economia local

L'Ajuntament del Prat i l'associació El Prat Empresarialcoincideixen en l'objectiu de fomentar l'activitat econòmica i l'ocupació de qualitat al municipi, així com en millorar la innovació empresarial i la capacitat competitiva de les empreses pratenques. 

 

L'any 2013, l'Ajuntament i l'associació varen signar un primer conveni de col·laboració que ha possibilitat, entre aquestes activitats, l'organització conjunta de jornades de difusió sobre temes d'interès empresarial i la incorporació de l'associació empresarial a la Taula de la Formació Professional del Prat, un espai de confluència i coordinació entre els instituts de formació professional de la ciutat, l'Ajuntament i el teixit empresarial del municipi. 

Totes dues parts han valorat molt positivament el treball realitzat fins ara i, per tant, es proposen aprofundir en la col·laboració amb l'objectiu d'assolir un desenvolupament econòmic i social sostenible i generador d'ocupació de qualitat.

El nou conveni, que s'ha signat avui dimecres 10 de febrer, preveu la constitució d'una comissió tècnica de seguiment dels continguts de l'acord i preveu una durada de quatre anys. L'han signat l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, en representació de l'Ajuntament, i Jordi Morera, president d'El Prat Empresarial.

 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...