El Prat Empresarial es consolida com a referent de les empreses de la ciutat

El Prat Empresarial es consolida com a referent de les empreses de la ciutat

Ja són 34 els associats al Prat Empresarial, que destaquen la nostra entitat com a principal interlocutor dels empresaris de la ciutat amb la societat i les administracions


El Prat Empresarial continua creixent i així ho demostren les dades presentades a l'Assemblea General Ordinària de l'entitat. Ja són 34 els associats a l'entitat, experimentant un creixement anual d'onze altes noves respecte l'any passat. Cada cop més, el teixit empresarial del Prat confia més en una entitat potent, que actuï com agent dinamitzador de l'economia local i comarcal. 

El President del Prat Empresarial, Jordi Morera, destaca "el reconeixement que tenim com a interlocutors vàlids davant d'administracions i d'altres agents econòmics i socials. Aquesta força és la que ens ha d'ajudar a seguir creixent per seguir fent camí. L'increment d'associats és una bona senyal, i demostra que la feina l'estem fent bé".

De la valoració general de l'any, els associats van destacar la importància de la celebració de la 1a Nit de l'Empresari del Prat de Llobregat, la preocupació per l'afectació de les obres de l'Avinguda Verge de Montserrat, i el cobriment de patis de naus industrials del polígon de l'Estruch.

D'altra banda, El Prat Empresarial reforça el seu compromís amb la ciutat del Prat participant en projectes com la FP Dual, la Comissió pel Pacte Local per l'Ocupació, la Comissió de Seguiment de Promoció Econòmica i com a membres del Jurat dels Premis El Prat Emprèn. 

El Prat Empresarial va celebrar l'Assemblea General Ordinària 2017, amb l'assistència d'una vintena d'associats, el passat dimarts 11 de juliol. L'activitat de l'entitat es reprendrà al mes de setembre, amb nous reptes com la Jornada de Logística conjunta amb PIMEC i Logística.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...