Comença el curs al Prat Empresarial

Comença el curs al Prat Empresarial

La Junta Directiva ha celebrat la primera reunió del curs per tal de treballar en nous reptes del tram final de 2017

Ja hi tornem a ser!
El dia 12 de setembre començava el curs escolar i també ho ha fet el curs per a El Prat Empresarial. L'entitat que agrupa als empresaris de la nostra ciutat té per davant diversos reptes de cara al tram final d'aquest 2017.

Com ve sent habitual, diverses empreses o entitats de la ciutat participen a La Junta Directiva per tal d'explicar els seus projectes als associats. Aquesta vegada, era el torn de la Fundesplai. Aquesta entitat de caire social, arrelada a la ciutat, i enfocada en l'àmbit de formació de joves i el seu acompanyament, ha presentat el seu nou projecte "Jove Valor" Aquest projecte necessita de la implicació de les empreses del Prat, per tal d'ajudar a la inserció social de jovent en risc d'exclusió però plenament capacitat per treballar. 

En l'àmbit estricte de full de ruta de El Prat Empresarial, l'entitat ja treballa de ple en l'organització de la Jornada de Logística que se celebrarà al Centre de Promoció Econòmica el proper 25 d'octubre. Aquest esdeveniment és un dels punts importants del nostre calendari i del qual us informarem més endavant, i que organitzem juntament amb l'Ajuntament del Prat i PIMEC.

El Prat Empresarial ja està preparant l'estratègia per tal de tenir presència a la nova edició de la Fira Avícola, demostrant una vegada més la importància d'estar al costat de la ciutadania. 

D'altra banda, la Generalitat de Catalunya ha inclòs El Prat Empresarial al Registre de Grup d'Interès, fet que ens reconeix com a interlocutor vàlid davant del Govern. 

 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...