XI edició dels Premis Delta 2012

XI edició dels Premis Delta 2012

El Prat Empresarial, juntament amb altres patrocinadors, col•labora per primera vegada aquest any 2012 en el concurs dels Premis Delta lliurats a les millors iniciatives empresarials de la zona del Baix Llobregat.
Així, la associació d’El Prat Empresarial, formada per empreses i empresaris del municipi d’El Prat de Llobregat, vol recolzar les iniciatives empresarials de la zona del delta i reconèixer el seupaper rellevant en el desenvolupament del teixit empresarial.

En aquest concurs s'hi poden presentar tan empreses com empresaris que hagin iniciat la seva activitat empresarial entre l’1 de gener de 2007 fins al 31 de desembre de 2011.
Hi han dos tipus de guardons: 5 premis per a les millors iniciatives empresarials i 3 premis per a les millors iniciatives comercials, i els premis van des dels 3.000 Euros fins a un paquet de serveis per la gestió i promoció comercial valorat en 1.500 Euros.
Entre altres criteris, es valoraran: l'adequació de les empreses candidates a les necessitats i les demandes del mercat del territori del delta, la creació de llocs de treball, la promoció de la igualtat d'oportunitats, el grau d'innovació i la viabilitat comercial tècnica, organitzativa i econòmica. Tanmateix, en totes les categories es valorarà l'aplicació de criteris de responsabilitat social corporativa.
El període de inscripció és des del 8 d'octubre al 5 de desembre 2012 i la presentació de les candidatures s’ha de fer al Registre de l'Ajuntament del Prat de Llobregat- OIAC- Pl. de la Vila, 1.
El detall de les bases el trobareu a pd 2012.pdf.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...