Una conferència sobre optimització per a empreses engega el nou cicle de ponències del Prat Empresarial

Una conferència sobre optimització per a empreses engega el nou cicle de ponències del Prat Empresarial

Tindrà lloc aquest dijous, 25 de gener, i anirà a càrrec de Sergi Pejoan i Mehdi Alaoui

Les pròximes trobades seran al febrer i al març i estaran dedicades a la intel·ligència artificial i la productivitat empresarial

El Prat Empresarial, l'associació de referència dedicada a promoure el creixement i la prosperitat de les empreses locals al Prat de Llobregat, engega aquest dijous un cicle de tres conferències dedicades a petites i mitjanes empreses amb temàtiques clau com la innovació, optimització de processos i millora de la productivitat, amb l'objectiu final de proporcionar coneixements valuosos i estratègies pràctiques per afrontar els reptes empresarials actuals i futurs. En concret, el cicle començarà amb una ponència sobre reducció de costos i optimització de processos a les empreses.
 
La primera jornada tindrà lloc aquest dijous, 25 de gener, de 18 a 19 hores, i anirà a càrrec de Sergi Pejoan, de l'empresa Expense Reduction Analyst i Partner, qui també és soci consultor d’ERA i ex CEO de Louis Vuitton, i Mehdi Alaoui, qui és ex CFO de Alstom / GE renovables i President de la comissió CCFO de la Cámara Francesa. La conferència tindrà lloc a l'Hotel Ciutat del Prat, situat a l’Avinguda del Remolar, del Prat de Llobregat i servirà per abordar solucions pràctiques per a la reducció de despeses i la optimització de processos empresarials, amb una atenció especial als mètodes efectius per aconseguir aquesta optimització. En aquest sentit, durant la sessió, s’exposaran casos d’èxit i metodologies que es poden aplicar.
 
La resta de conferències del cicle
La segona conferència, titulada ‘Com la Intel·ligència Artificial pot transformar el futur de les petites i mitjanes empreses’, tindrà lloc el 15 de febrer, de 18 a 19.30 hores, al mateix Hotel Ciutat del Prat. Els ponents seran Gerard Sala i Joan Sans, representants de l'empresa Kosmik, que exploraran el potencial transformador de la Intel·ligència Artificial per a les petites i mitjanes empreses, i destacaran casos d'èxit i estratègies per a la seva implementació efectiva. Durant la jornada, es podran veure exemples de la utilitat de les eines, i la seva aplicació pràctica.
 
 
La darrera conferència del cicle, programada per al 14 de març, de 18 a 19.30 hores, portarà el títol ‘Claus per augmentar la productivitat davant de la reducció de la jornada laboral’. El ponent serà Josep Maria Macias, de l'empresa JMM, i es desenvoluparà a l'Hotel Ciutat del Prat. Aquesta sessió abordarà estratègies i pràctiques clau per a l'augment de la productivitat enfront de la recent reducció de la jornada laboral, considerant el benestar dels treballadors i els impactes positius en l'eficiència.
 
El Prat Empresarial convida a tots els membres i interessats a participar en aquest cicle de conferències que ofereixen coneixements valuosos i pràctics per al creixement i la millora contínua de les empreses locals. Per a més informació i inscripcions, podeu contactar amb l'associació a través del telèfon 933 78 95 70 o al correu electrònic secretaria@elpratempresarial.org.
 
Sobre El Prat Empresarial
El Prat Empresarial és una associació independent que té com a missió representar i promoure el creixement del teixit empresarial del Prat de Llobregat. Els seus membres treballen incansablement per proporcionar suport, recursos i oportunitats a les empreses locals, i contribueixen a l'expansió econòmica i al desenvolupament del Prat. L'associació compta amb 65 empreses adherides, així com un gremi que ha sorgit dins de la pròpia entitat, com és el Gremi de Restauradors del Prat, que compta amb una vintena d’associats i associades dedicats al sector de la restauració i l’hostaleria.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...