Carta rebuda des delS Mossos d’Esquadra adreçada a l’associació

Carta rebuda des delS Mossos d’Esquadra adreçada a l’associació

Amb l’arribada de l’estiu, els establiments comercials i els d’hostalatge de les nostres ciutats viuen un dels moments de màxima activitat. És per aquest motiu que, des de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra s’ha activat la campanya d’estiu mitjançant el Programa Operatiu Estacional de Seguretat Gregal 2014

Aquest programa operatiu està adreçat tant als empresaris del sector turístic com a la ciutadania en general i s’estructura en dos períodes o fases de treball:

A la primera fase, del 16/06/2014 al 30/06/2014, es realitzarà la presentació del programa mitjançant xerrades, reunions de treball, correus electrònics i repartiment de tríptics, facilitant consells de seguretat per prevenir els fets delictius més habituals en aquesta època de l’any.

A la segona fase, de l’01/07/2014 al 30/09/2014, es duran a terme accions concretes de prevenció policial dirigides a les zones d’activitat turística, eixos comercials, a la protecció de l’habitatge, a l’oci diürn i nocturn i a la seguretat en la mobilitat, tant per les carreteres com per la xarxa de transports públics i privats, així com els espais de pública concurrència i platges.

Amb aquesta campanya, la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra vol assolir els següents objectius:

  • Prevenir i/o reduir els fets delictius que es produeixin en els àmbits considerats estratègics atenent les condicions específiques que es donen en aquest període.
  • Garantir la seguretat en la mobilitat en la xarxa viària, en la xarxa del transport públic i en els grans eixos de connexió.
  • Garantir el normal desenvolupament de les activitats i esdeveniments específics d’aquest període.
  • Augmentar la percepció de seguretat en els diferents àmbits d’actuació.
  • Fomentar la implicació i coordinació en matèria de seguretat amb els actors que intervenen en el programa.

La col·laboració i cooperació de tots ha de permetre que la campanya es desenvolupi amb tota normalitat i gaudiment de la ciutadania.

Moltes gràcies i bona campanya d’estiu.
Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...