La Junta Directiva del Prat Empresarial es reuneix amb el consistori per impulsar sinergies

La Junta Directiva del Prat Empresarial es reuneix amb el consistori per impulsar sinergies

El President Jordi Morera ha encapçalat una trobada amb el Tinent d'alcalde de Desenvolupament Econòmic i la Coordinadora de Polítiques

La Junta Directiva d’El Prat Empresarial, l'associació de referència dedicada a promoure el creixement i la prosperitat de les empreses locals al Prat de Llobregat, s’ha reunit amb representants de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.
 
En concret, la reunió s’ha celebrat aquest dilluns, i hi ha intervingut la Junta Directiva del Prat Empresarial, liderada pel President Jordi Morera, que ha mantingut una important trobada amb el Tinent d'alcalde de Desenvolupament Econòmic, Juan Carlos Moreno, i la Coordinadora de Polítiques de Desenvolupament Econòmic, Lourdes Sugrañes. Igualment, hi han assistit els vocals Joan Sans, Fernando Marcos, Sergi Bonillo, David Pugés, Horacio Placenti, així com el secretari Oriol Codina.
 
Durant la trobada, s'ha posat especial atenció a la reactivació de la Comissió de Seguiment CPE i El Prat Empresarial, amb un focus destacat en el desenvolupament del Portal de Compres. A més a més, s’ha destacat la voluntat de revitalitzar la comissió de la Formació Professional i la Formació Dual, a través de la potenciació dels programes educatius locals.
 
La col·laboració de l’associació a les jornades del Prat
Un dels punts destacats de la reunió ha estat explorar la integració del Prat Empresarial a la Fira Avícola, amb l'objectiu de consolidar la presència del sector empresarial en aquest esdeveniment de renom. També s'han iniciat les converses per establir un conveni per a l'organització conjunta de la Jornada de Logística, amb l'esperança de fomentar el desenvolupament de la indústria logística local.
 
En una clara mostra de compromís, el Prat Empresarial ha demanat ser reconegut com a òrgan consultiu en la creació de normatives municipals que afectin el teixit empresarial local. Així mateix, s’ha abordat la necessitat de consensuar el calendari d'activitats, cursos i formacions organitzats per l'Ajuntament, que responguin als interessos de les empreses del Prat, abordant temes que sovint es deixen de banda.
 
 
Altres temes abordats durant la reunió
Igualment, els representats institucionals han estat convidats a participar activament en el calendari de ponències i a la Nit Empresarial, que organitza el Prat Empresarial, amb l'objectiu de fomentar la connectivitat entre el sector empresarial i l'administració local.
 
Finalment, s'han tocat altres temes rellevants, com Delta Empresarial, la col·laboració amb el Gremi de Restauradors i els avenços en el Pla Estratègic del Prat Empresarial. Aquesta trobada reforça la col·laboració entre el Prat Empresarial i l'Ajuntament, amb la clara intenció de potenciar el desenvolupament econòmic local.
 
Sobre El Prat Empresarial
El Prat Empresarial és una associació independent que té com a missió representar i promoure el creixement del teixit empresarial del Prat de Llobregat. Els seus membres treballen incansablement per proporcionar suport, recursos i oportunitats a les empreses locals, i contribueixen a l'expansió econòmica i al desenvolupament del Prat. L'associació compta amb 65 empreses adherides, així com un gremi que ha sorgit dins de la pròpia entitat, com és el Gremi de Restauradors del Prat, que compta amb una vintena d’associats i associades dedicats al sector de la restauració i l’hostaleria.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...