El Prat Empresarial ja suma 65 empreses associades

El Prat Empresarial ja suma 65 empreses associades

El president Jordi Morera ha posat en valor la tasca de l’entitat per afavorir el teixit empresarial al Prat

El Prat Empresarial, l'associació de referència dedicada a promoure el creixement i la prosperitat de les empreses locals al Prat de Llobregat, ha assolit un total de 65 empreses associades.

El president del Prat Empresarial, Jordi Morera, ha valorat molt positivament aquest “èxit empresarial conjunt” i ha destacat la “unió” entre les diferents empreses del territori com una de les claus per assolir l’èxit. Per a Morera, l’objectiu és continuar creixent, i ha detallat que la voluntat de l’entitat és assolir la vuitantena d’adhesions ben aviat. "Aquesta fita de 65 empreses associades és una mostra del compromís i la determinació de les empreses locals del Prat de Llobregat. La unió fa la força, i estem convençuts que el nostre treball conjunt contribuirà al desenvolupament continu del teixit empresarial de la nostra estimada ciutat”, ha detallat Morera.

El Prat Empresarial ha emergit com una plataforma vital per a la interacció i la cooperació entre les empreses locals de tots els sectors i dimensions. A través de programes, esdeveniments i iniciatives conjuntes, l’entitat ha donat suport a les empreses associades per créixer, establir connexions fructíferes i col·laborar en projectes innovadors. En aquest sentit, es tracta d’un interlocutor vàlid de l’empresariat del Prat davant de les administracions públiques i altres organitzacions i grups d’interès del teixit empresarial a l’entorn del Delta del Llobregat.

Per a Morera, el Prat Empresarial esta duent a terme una important tasca de professionalització de l’associació per intentar que cada cop doni un millor servei a les empreses del Prat, i contribueixi a crear riquesa i ocupació al territori. L'èxit en aconseguir aquest nombre de socis reflecteix la unitat i la voluntat de les empreses de la ciutat de treballar conjuntament pel seu creixement mutu i el desenvolupament econòmic del Prat de Llobregat. En aquest sentit, el president del Prat Empresarial també ha fet una crida a les empreses locals interessades a unir-se a aquesta comunitat empresarial en creixement per aprofitar les oportunitats i recursos disponibles.

Sobre El Prat Empresarial
El Prat Empresarial és una associació independent que té com a missió representar i promoure el creixement del teixit empresarial del Prat de Llobregat. Els seus membres treballen incansablement per proporcionar suport, recursos i oportunitats a les empreses locals, i contribueixen a l'expansió econòmica i al desenvolupament del Prat. L'associació compta amb 65 empreses adherides, així com un gremi que ha sorgit dins de la pròpia entitat, com és el Gremi de Restauradors del Prat, que compta amb una vintena d’associats i associades dedicats al sector de la restauració i l’hostaleria.

Entre les empreses adherides al Prat Empresarial també hi ha serveis professionals com advocats i serveis d’enginyeria; empreses dedicades a la tecnologia i el disseny, com és el cas del disseny computacional, el tractament de dades, el disseny gràfic, el disseny web i el community management; organitzacions de l’àmbit de la salut i el benestar, com les residències de la gent gran; empreses d’alimentació i begudes; empreses del sector de la comunicació i la publicitat; de l’ensenyament; dels esdeveniments, l’entreteniment i l’esport; del transport i la logística; serveis de suport a negocis com instal·lacions, grues, neteges o material d’oficina; organitzacions del sector industrial i manufacturer, com l’envasat, la impressió i la retolació, els laboratoris i químics; el mobiliari i els interiors; empreses d’assegurances i associacions, així com empreses del sector de la seguretat i notaries.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...