Sessió de treball en matèria de medi ambient

Organitzada per l’Associació Industrial per a la Producció Neta -AIPN i amb la col•laboració de l’associació d’empresaris “El Prat Empresarial”, la seu d’Amics d’El Prat ha acollit la celebració d’una sessió de treball en matèria de medi ambient al voltant de la prevenció de la contaminació acústica i lluminosa relacionades amb les activitats industrials. L’acte, molt ben valorat pels assistents, ha estat un èxit de participació i ha comptat amb la presència d’un important número d’industrials associats a una o ambdues de les entitats organitzadores.

L'AIPN (Associació Industrial per a la Producció Neta) amb la col•laboració de l'associació "El Prat Empresarial", va organitzar ahir dia 21, una ponència realitzada pel Sr. Sergi Paricio, Cap del Servei de Prevenció de La contaminació acústica i lluminosa del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Direcció General de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya.

La ponència va tenir lloc a la seu de l'entitat Amics d'El Prat, situada al  Passatge  d'Arús num. 6 d'El Prat de Llobregat, on el Sr. Jordi Codina és el President, i va comptar amb la presència de varies empreses de diferents sectors industrials ubicades al Baix Llobregat.

El Sr. Paricio va exposar totes les actuacions que s’estan duent a terme actualment en matèria de prevenció de contaminació acústica i lluminosa, destacant la incidència de les mateixes a les indústries. Així mateix els assistents van poder aclarir algunes qüestions relacionades amb la normativa actual d’aquestes matèries.

Des de les dues associacions agraïm al Sr. Paricio i a tots als membres participants la seva assistència.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...