Dimecres 17 de juny, a les 11:30 h entrevista al Prat Ràdio

Amb motiu de l'assemblea general del Prat Empresarial, demà dimarts serà entrevistat al Prat Ràdio el Sr Jordi Morera, president de l'associació.
L'entrevista s'emetrà a les 11:30 del matí, i es podrà escoltar al 91.6 de la FM o bé en www.elpratradio.com. O posteriorment mitjançant la nostra pàgina web.

El Prat Ràdio, l’emissora municipal del Prat de Llobregat, va començar les seves emissions el 23 d’abril de 2002. Amb la més moderna tecnologia digital, que assegura l’òptima recepció de les emissions per part dels oïdors, El Prat Ràdio conjuga la participació de professionals que coneixen el mitjà amb un nodrit planter de més de 80 col·laboradors que possibiliten la realització d’una ràdio de qualitat. Els estudis de l’emissora, situats al carrer Doctor Soler i Torrens 3, tenen més de 200 m2 de superfície útil i estan condicionats per permetre l’assistència en directe de públic als programes. El Prat Ràdio s’ha convertit en poc temps en la principal referència informativa per conèixer a fons l’actualitat local. La programació del 91.6, però, està pensada per tots els públics i en ella es combina la informació, els esports, l’entreteniment, els concursos, l’humor, els serveis i la música, sempre la millor música.

EL PRAT RÀDIO, al 91.6 de la FM

T'agradaria col·laborar en l'emissora de ràdio del Prat? Ara és el moment: musicals, informatius, esports, tècnics de so, producció, dj's, locutors de programes… Si vols formar part de la plantilla de col·laboradors d'El Prat Ràdio, no perdis més temps i truca a l’emissora al 93.478.53.60 o escriu un mail a elpratradio@elpratradio.com EL PRAT RÀDIO. Emissora municipal de El Prat de Llobregat

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...