Conferència final del cicle, el pròxim 14 de març: Augmenta la productivitat en temps de reducció de jornada laboral

Conferència final del cicle, el pròxim 14 de març: Augmenta la productivitat en temps de reducció de jornada laboral

El Prat Empresarial clou el seu cicle de conferències amb una sessió crucial titulada 'Claus per augmentar la productivitat davant de la reducció de la jornada laboral', que se celebrarà el 14 de març a l'Hotel Ciutat del Prat. Amb la participació destacada de Josep Maria Macias, de l'empresa JMM, es discutiran estratègies per afrontar la reducció de la jornada laboral sense minvar la productivitat.

El Prat Empresarial conclourà el seu cicle de conferències el proper 14 de març, amb una sessió crucial titulada 'Claus per augmentar la productivitat davant de la reducció de la jornada laboral'. L'esdeveniment tindrà lloc a l'Hotel Ciutat del Prat, de 18 a 19.30 hores.

El convidat especial per a aquesta conferència és Josep Maria Macias, representant de l'empresa JMM. Macias compartirà estratègies i pràctiques essencials per augmentar la productivitat en un context de jornades laborals reduïdes, tot tenint en compte el benestar dels treballadors i els beneficis potencials per a l'eficiència empresarial.

El Prat Empresarial encoratja tots els membres de l'entitat i les persones interessades a participar en aquest cicle de conferències a no perdre's aquesta darrera oportunitat. Les conferències anteriors han proporcionat coneixements valuables i estratègies pràctiques per al creixement i la millora contínua de les empreses del territori. Per a més informació i inscripcions, podeu contactar amb l'associació mitjançant el telèfon 933 78 95 70 o enviant un correu electrònic a secretaria@elpratempresarial.org.

El Prat Empresarial, dedicat a impulsar el creixement i la prosperitat de les empreses locals, reitera el seu compromís amb la comunitat empresarial i l'excel·lència professional a través d'aquest cicle de conferències, el qual ha estat dissenyat específicament per abordar els desafiaments actuals i futurs de les petites i mitjanes empreses.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...