La gestió del talent i la sostenibilitat, elements claus per afrontar els canvis logístics cap a la Indústria 4.0

La gestió del talent i la sostenibilitat, elements claus per afrontar els canvis logístics cap a la Indústria 4.0


 El Prat ha acollit la 3era edició de la jornada de logística, enguany enfocada a la “Millora dels Processos logístics dins l’empresa”


 Més seixanta persones han assistit a la tercera edició de la jornada de logística del Prat. Enguany, sota el títol “Millora dels processos logístics dins l’empresa” la jornada ha estat molt enfocada a com afrontar les situacions de canvi i transformació cap a la industria 4.0 en matèria logística. 
 
Les diferents ponències de la Jornada han coincidit en la creixent importància de la gestió del talent com a conductor del camí de la Indústria 4.0. El director d’Operacions i Logística de Nissan España, Francisco Durán, ha mostrat l’adaptació dels processos logístics de Nissan, i ha destacat el paper que juga l’educació en l’adaptació als canvis. 
 
A la taula rodona posterior, on s’han sumat Ignasi Sayol, President del Clúster Logístic de Catalunya, Eva Lluch (Lluch Essence),Javier Malaver (CIL Group) i el mateix Francisco Durán, els ponents han valorat el pas que implica també l’adaptació a la sostenibilitat dels processos d’innovació.
 
L’acte ha finalitzat amb la presentació del projecte “Distribució i Logística com a motor de la competitivitat a la zona Delta del Baix Llobregat”, impulsat per la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i els ajuntaments del Prat de Llobregat, Castelldefels, Gavà, Viladecans i Sant Boi de Llobregat.
 
La Jornada de Logística ha estat organitzada conjuntament per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat, El Prat Empresarial, PIMEC i el Clúster de Logística de Catalunya. 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...