El Prat Empresarial celebra l'Assemblea Anual i assoleix prop de 50 empreses associades

El Prat Empresarial celebra l'Assemblea Anual i assoleix prop de 50 empreses associades

L'Assamblea incorpora noves empreses al Prat Empresarial i traça les línies d'actuació del futur de l'Associació 

L'Assemblea Anual del Prat Empresarial corresponent a l'exercici 2020 s'ha celebrat a les instal·lacions de l'empresa associada Academia Sanchez Casal. Seguint en tot moment les recomanacions de seguretat i distància, l'Assemblea ha comptat amb la intervenció del president Jordi Morera, on ha destacat la dificultat del sector econòmic local per tirar endavant en la situació de COVID-19.

En aquesta assemblea l'entitat ha establert noves comissions de treball pels associats, com la de Transformació Digital, i seguirà amb d'altres espais de treballs com la Comissió de Compres, la de Garanties dels Associats i també la de la Fira Avícola.

Al llarg d'aquest 2020 han entrat com a nous socis CPR Abogados, Piera Asesoría y Servicios, Iuris Prat, Restaurant Casa Guijarro, Assessoria Carniago, Tucan Information Technologies, TaxalphaConsulting, Verdemar Limpiezas, GTC Inmuebles, Grupo Martín y BayPort.
El Prat Empresarial compta ara mateix amb 46 empreses associades i segueix amb l'objectiu inicial de ser la veu de l'empresariat del Prat, independent de les institucions i al costat dels problemes de les empreses.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...