El Prat Empresarial impulsa un nou espai econòmic a la Fira Avícola

El Prat Empresarial impulsa un nou espai econòmic a la Fira Avícola

El Prat Empresarial i l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament del Prat impulsen el nou espai de trobada entre ciutadania i empreses en el marc de la 48a Fira Avícola de la Raça Prat

La Fira Avícola incorpora una nova proposta a iniciativa del Prat Empresarial i de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament. La nostra entitat ja demanda, des de fa anys, mostrar més projecció de l'activitat econòmica del municipi en aquest marc de la Fira i enguany s'ha fet el primer pas.
Sota el paraigües dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030, es mostrarà al visitant els àmbits empresarials vinculats a temàtiques com la sostenibilitat, la formació, la ocupació de qualitat i la igualtat de gènere.

Al llarg del cap de setmana se celebraran dues taules rodones d'interès empresarial i ciutadà. Una d'elles sobre la implantació de model FP Dual i l'altra Al Prat Igualem. I també un photocall on podreu participar amb els hashtags #elpratODS i etiquetant @elpratempresarial i @elprateconomia
El Prat Empresarial ha treballat de valent per tal de donar un nou impuls a aquest espai de la Fira Avícola i esperem que el pogueu gaudir i conèixer més a fons la realitat empresarial de la ciutat.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...