Visita a les instal·lacions de SAO PRAT

Visita a les instal·lacions de SAO PRAT

La Junta Directiva de El Prat Empresarial va visitar les instal·lacions d’un dels socis de l’entitat, SAÓ PRAT, per conèixer de primera mà com treballa aquesta empresa de la ciutat.

La Junta Directiva de El Prat Empresarial va visitar les instal·lacions d’un dels socis de l’entitat, SAÓ PRAT, per conèixer de primera mà com treballa aquesta empresa de la ciutat. SAO PRAT treballa per generar oportunitats i afavorir la inclusió social de les persones en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió social 

A les seves instal·Lacions a l’antiga EScola del Parc, treballa amb dues línies de negoci, Reformes Saó  iInmenta, que fomenta la inserció laboral de joves garantint i educant en la feina de qualitat.
La nostra tasca ha estat reconeguda amb el Programa d’Emprenedoria Social “la caixa” 2012, el Programa @EmprenSocial 2013 i el Premi Fundació Novia Salcedo 2014 a Empresa Petita.
 
Després de la visita, les mateixes instal·lacions de SAO PRAT van ser l’escenari de la reunió mensual de la Junta Directiva del Prat Empresarial. 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...