Antoni Abad, president de CECOT, visita El Prat Empresarial

Antoni Abad, president de CECOT, visita El Prat Empresarial

Antoni Abad, president de la Patronal Cecot, ha visitat El Prat Empresarial. En el decurs d'una Junta Directiva de l'entitat, Abad ha analitzat la situació econòmica actual i ha parlat dels reptes de futur de l'economia i l'empresa catalana.


Dins de les visites periòdiques que rebem al Prat Empresarial per repassar la situació econòmica actual, la Junta Directiva del mes de maig va acollir la ponència d'Antoni Abad, president de CECOT. Convidat per l'entitat, Abad ha repassat la història de la patronal CECOT i ha destacat la importància de les entitats empresarials. 

La Junta Directiva s'ha celebrat a la Marisqueria El Capitán Garfio (membre del Prat Empresarial). Allà, els socis assitents han parlat de la importància de la Formació Professional en el món empresarial, i de com els joves s'han de formar en educació i en valors. Segons Abad, les aptituds i els valors són els principis bàsics del propers reptes empresarials. 

Les aptituds i els valors en els joves són principis bàsics dels propers reptes empresarials als que ens enfrontem.


A més, Antoni Abad ha destacat un cert positivisme econòmic. Des de la prudència, Abad ha reconegut que les empreses, en termes generals, estan facturant més aquest 2018 que l'any passat. 


Programa Reempresa

Antoni Abad també ha explicat la iniciativa Reempresa. Es tracta d'un projecte que aposta per consolidar el teixit empresarial de Catalunya. Reempresa és un nou model d'emprenedoria que fomenta la continuïtat d'empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i la direcció. 
Reempresa pretèn estructurar el mercat de transmissió d'empreses amb l'objectiu d'evitar el tancament de negocis viables. 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...