Conveni entre El Prat Empresarial, PIMEC i Ajuntament del Prat

Conveni entre El Prat Empresarial, PIMEC i Ajuntament del Prat

El Prat Empresarial ha signat avui un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament del Prat i la PIMEC (Petita i Mitjana Empresa) del Baix Llobregat – l’Hospitalet per realitzar accions conjuntes adreçades al desenvolupament de l’activitat econòmica i l’ocupació de qualitat al municipi.

(Nota de premsa de l'Ajuntament del Prat)

El conveni ha estat signat per l'alcalde del Prat, Lluís Tejedor, el president d’El Prat Empresarial, Jordi Morera, i el president de PIMEC del Baix Llobregat – l’Hospitalet, Ramon Pons.

Amb aquest conveni, les tres parts acorden realitzar un conjunt d’actuacions adreçades a fomentar l'activitat econòmica en sectors estratègics; donar suport a la consolidació, continuïtat i millora competitiva de les micro, petites i mitjanes empreses del municipi; i promoure la formació i qualificació professional de les persones treballadores.

Activitats acordades

Les entitats signants del conveni han acordat organitzar les següents activitats:

Una jornada anual al Prat adreçada al sector de la logística i les infraestructures. 
Implementar el programa de la PIMEC “RelleuPime de suport a l’empresa familiar”, dirigit a acompanyar i donar continuïtat a les empreses.
Desenvolupar un seguit de jornades i trobades empresarials sobre temes d’interès comú i de difusió de valors de responsabilitat social corporativa vers els col·lectius més desafavorits de persones treballadores.   
Accions de promoció de la formació professional, les pràctiques en empreses i, de manera específica, estructurar experiències de FP dual entre el teixit de la petita i mitjana empresa local, amb l’objectiu final de millorar la qualitat de l’ocupació.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...