Tastos i xerrades del Gremi de Restauradors i del Prat Empresarial a la 50a Fira Avícola de la Raça Prat

Tastos i xerrades del Gremi de Restauradors i del Prat Empresarial a la 50a Fira Avícola de la Raça Prat

Tindrà lloc del 2 al 3 de desembre al Prat de Llobregat, i els presidents de l’entitat empresarial i la seva secció de restauració animen tothom a participar-hi

El Prat Empresarial i la seva secció dedicada a la restauració, el Gremi de Restauradors del Prat, ja ho tenen tot a punt per participar els pròxims 2 i 3 de desembre al Prat de Llobregat la 50a edició de la Fira Avícola de la Raça Prat, un certamen únic que comptarà amb degustacions de quilòmetre zero, ponències i xoucookings a càrrec de l’entitat empresarial i la seva secció de restauració i que convida a explorar la tradició i els sabors autèntics del Prat de Llobregat.

El president del Prat Empresarial, Jordi Morera, ha explicat que aquesta Fira Avícola és “una oportunitat excepcional per reunir-se com a comunitat i celebrar la riquesa de la nostra herència culinària i tradicional”. Per això, Morera ha convidat a tothom a ser part d'aquesta celebració especial. Per la seva banda, el president del Gremi de Restauradors del Prat, Juan Cruz, ha dit que “és una Fira que ens connecta amb les nostres arrels i ens permet descobrir la diversitat culinària del nostre Prat i gaudir d'un cap de setmana memorable. Animeu-vos a explorar, tastar i compartir aquesta experiència amb nosaltres”, ha explicat el president de l’entitat.

Activitats programades pel 2 de desembre

Els actes organitzats pel Prat Empresarial i la secció del Gremi de Restauradors a la 50a Fira Avícola de la Raça Prat començaran aquest dissabte, 2 de desembre, a les 17 hores. En primer lloc, es durà a terme ‘La restauració a cel obert’, una immersió en les terrasses i l'oci nocturn amb les perspectives locals de Ramon Batalla de l’establiment K-chopo, Juan Aliaga del restaurant la Capsa, Francisco Morón de l’establiment 2 de Vins i Lola Marín del restaurant Lola’s Brunch. S'abordaran temes com el veïnat, el civisme, els horaris, els vetlladors i els tancaments.

En segon lloc, es durà a terme el xoucooking ‘Receptes nadalenques’, un viatge pel cor de la cuina i la pastisseria casolana que anirà a càrrec de Joan Figueres de l’Hotel Ciutat del Prat, Xavier Elias de la pastisseria la Montserratina del Prat, i Yury Rodríguez del restaurant Regust, que donaran a conèixer les seves millors receptes de Nadal a les persones assistents. En acabar els actes, hi haurà una degustació a càrrec del restaurant Regust, xocolatines del Gremi de Restauració i ametlles a la sal i curry.

Els actes del 3 de desembre

Les activitats que ofereixen aquestes dues entitats del Prat continuaran el diumenge, 3 de desembre, d’11 a 12 hores, amb ‘La Cuina del Pota Blava’, una activitat que servirà per descobrir els secrets de la cuina del Prat i que anirà a càrrec de Lluis Aguado, del Cafè l’Artesà, David Esteve de la Masia Emilio Sánchez, i Yury Rodríguez del restaurant Regust.

A continuació, tindrà lloc la conferència ‘El camp del Prat: reptes i situació actual del pagesia pratenca’, una visió profunda a càrrec de Josep Piñol sobre la comercialització, restauració, producte de temporada i la relació amb les grans superfícies. Per acabar, s’oferirà una degustació a càrrec del restaurant Regust, així com una broqueta d’oliva farcida i seitons, fruits secs en tempura per a les persones assistents.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...