El Prat Empresarial participa a la Jornada de Transformació Industrial 4.0

El Prat Empresarial participa a la Jornada de Transformació Industrial 4.0

El dimecres 27 de març, diversos membres del Prat Empresarial han assistit a la Jornada de Transformació cap a la Indústria 4.0, celebrada a l'INS Illa de Banyols.

L'Institut Illa de Banyols ha estat la seu de la presentació de la Jornada de Transformació i Innovació cap a la Indústria 4.0. Des de la Comissió d’innovació del Consell de la FP, de la qual El Prat Empresarial en formem part representats per membres de Junta Directiva, hem participat activament en aquest acte, organitzat conjuntament amb l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat i l'Institut Illa de Banyols.

L'acte ha estat presentat per Joan Cañete, director de l'INS Illa de Banyols, Marta Mayordomo, Tinenta d'Alcalde de Promoció Econòmica, i Jordi Morera, president del Prat Empresarial. 

La Jornada ha servit per conèixer casos pràctics de l'aplicació de la realitat augmentada a les empreses, per part del CEO d'Innova ER, Xavi Riba. Tot seguit, s'ha fet una visita a les instal·lacions del centre de formació professional de l'Illa de Banyols, un dels centres de referència de la comarca en aquest tipus d'estudis.

El Prat Empresarial treballa al Consell Municipal de la Formació Professional perquè aposta pel creixement plegat de les necessitats empresarials i les necessitas formatives dels centres, gràcies també a la implicació de l'Àrea de Promoció Econòmica. 
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...