Fes el teu donatiu a SAÓ PRAT!

Fes el teu donatiu a SAÓ PRAT!

SAO Prat necessita l'ajuda de tothom per poder seguir tirant endavant diversos projectes. Aquí t'ho expliquem!


Com molts ja coneixeu, a SaóPrat treballen des de fa 13 anys per generar oportunitats i afavorir la inclusió social dels joves i infants, i les seves famílies, que es troben en situació de vulnerabilitat social o en risc d'exclusió social. I ho fan a través de projectes educatius, formatius i d'integració en el món laboral que beneficien anualment a 800 persones.

 
Els seus projectes es financen majoritàriament amb fons públics, que acostumen a rebre anualment i amb els que confien per desenvolupar els projectes. Per això, malgrat a vegades no tenir la resolució ferma de la concessió del finançament continuen desenvolupant els projectes amb l’objectiu de no deixar d’atendre als usuaris, sabent que l’experiència els demostra que les subvencions ho acaben cobrint.

 

Aquest any, però, una de les subvencions, la de Garantia Juvenil, quan s’ha resolt no ha estat amb efectes retroactius i per tant SaóPrat es troba que la despesa que ha generat durant tres mesos per realitzar un projecte d’acompanyament a 50 joves no serà coberta totalment tot i que l’ajuntament del Prat ja ha assumit una part.

És per aquest motiu, que des de la Junta del Prat Empresarial us volem demanar el vostre suport, ajudant-los econòmicament a resoldre aquesta situació, coneixedors com sou de la gran tasca social i educativa que SaóPrat fa a la nostra ciutat.

 

Nosaltres ja ho hem fet!

 

Podeu fer les vostres aportacions al compte ES46 2100 0130 1802 0057 1198 o a través de la pàgina web http://www.saoprat.net/donatiu/

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...