Celebrat el Debat Electoral sobre economia, empresa, comerç i ocupació organitzat pel Prat Empresarial

Celebrat el Debat Electoral sobre economia, empresa, comerç i ocupació organitzat pel Prat Empresarial

El Prat Empresarial ha organitzat el primer Debat Electoral amb alcaldables centrat únicament en economia, comerç, empresa i ocupació. Una aposta per situar l'economia i l'empresa local en el centre del debat municipal que reflecteix les inquietuts de l'empresariat del Prat. 

L'Hotel Ciutat del Prat ha estat la seu del 1er debat electoral organitzat pel Prat Empresarial. Un debat centrat únicament en economia, empresa, comerç i ocupació local al qual van assistir 75 persones, arribant al màxim de l'aforament establert de la sala. 

Al debat organitzat pel Prat Empresarial hi van participar els 6 candidats a l'alcaldia dels partits amb representació al Ple Municipal:
- Lluís Mijoler, El Prat En Comú
- Juan Pedro Pérez, PSC
- Miguel Ángel Ochoa, PP
- Jordi Ibern, ERC
- Antonio Miguel Ruiz, Ciutadans
- Gerard Valverde, Junts pel Prat.

També van poder gaudir d'un minut les forces sense representació al Ple però convidades a exposar el seu programa econòmic. En aquest cas van participar David Simón, Centrats en el Prat; Pedro Olivares, Suma Prat; i Xavi Iroz, CUP- ElPrat.

Els participants al debat van estructurar les seves respostes en quatre blocs: Comerç, Ocupació, Infraesrtructures i Serveis, i Indústria.Al final del debat, cada candidat va disposar d'un minut d'or per demanar el vot.

L'acte va ser organitzat pel Prat Empresarial, amb el patrocini de Mail Boxes Etc. Airport, Caldas Café Bar, Canaletas, Instrumentación Analítica, Academia Sánchez Casal i Codina Advocats. I amb la col·laboració d'Ofi Prat, ReclamStation i Prat Comunica

Aquí podeu veure el vídeo resum del Debat


 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...