El Prat Empresarial abraça la innovació en una jornada sobre Indústria 4.0

El Prat Empresarial abraça la innovació en una jornada sobre Indústria 4.0

El Prat Empresarial participa i dona suport a la Sessió “Transformació industrial: aplicació de la realitat augmentada i virtual a l’empresa”

El Prat Empresarial dóna suport a la jornada del proper dimecres 27 de març. Com actors principals del Pacte Local per a l'Ocupació i l'activitat econòmica del Prat, participem activament en aquesta jornada a l'Institut Illa de Banyols. I convidem a totes les empreses associades a participar en aquesta interessant proposta.

Com explica l'àrea de Promoció Econòmica,la sessió es contextualitza en el desplegament del projecte del Pacte Local per a l’ocupació i l’activitat econòmica del Prat de Llobregat Innovació a la Industria 4.0, projecte que propicia la identificació de necessitats afins entre el mon empresarial local i  l’àmbit de la formació professional com és el interès en conèixer  la transformació industrial que comporta la implementació de tecnologies pròpies de la industria 4.0. En aquest sentit, entre tots els agents es considera d’interès general poder co-organitzar una sessió sobre l’aplicació de la realitat augmentada i virtual a l’empresa, així com aprofitar per fer una visita a les instal·lacions del centre Illa dels Banyols per poder conèixer de primera mà la formació professional industrial del nostre municipi.


Programa:
DIA:      Dimecres 27 de març del 2019
HORA:   15:30h 
LLOC:    Sala d’actes Institut Illa dels Banyols (Carrer Lo Gaiter del Llobregat 121, El Prat)
 
         15:30h        Recepció al Institut Illa dels Banyols
         15.35h        Benvinguda institucional
         16:00h        Presentació pràctica realitat virtual a càrrec de l’empresa Innovae
         17:00h        Visita de les empreses i participants a les instal·lacions del centre

 
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...