El Prat Empresarial i l’Ajuntament del Prat aborden línies de col·laboració per reactivar el teixit econòmic de la ciutat

El Prat Empresarial i l’Ajuntament del Prat aborden línies de col·laboració per reactivar el teixit econòmic de la ciutat

Més de vint empreses de la ciutat s’han reunit aquest matí amb l’Alcalde del Prat i la Tinenta d’Alcaldia de Desenvolupament econòmic per assolir un acord institucional que permeti accelerar la reactivació econòmica del Prat.

El Prat Empresarial, a proposta dels seus associats, va sol·licitar una reunió telemàtica amb l’Alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, per tal de valorar els efectes de la crisi a l’economia de la ciutat i conèixer de primera mà quines mesures es poden dur a terme des de l’administració local per apaivagar els efectes de la crisi generada per la COVID-19. La reunió s’ha celebrat aquest divendres.
 
Al llarg de la trobada, l’alcalde del Prat, acompanyat per la tinenta d’alcaldia de Desenvolupament Econòmic, Marta Mayordomo, ha respòs a preguntes formulades pels associats i associades. Moltes d’elles han anat enfocades a la possibilitat d’atorgaments d’ajuts directes per part de l’administració local a empreses i autònoms, a la possible exempció de taxes municipals per activitats econòmiques afectades per la COVID-19 o la sol·licitud de creació d’una marca de qualitat que distingeixi les empreses del Prat amb uns estàndards de qualitat definitius.
 
Per la seva part, Lluís Mijoler ha exposat que és un moment perquè les empreses estiguin al costat de la ciutat, i la ciutat al costat de les empreses, i ha definit tres punts estratègics per traçar una col·laboració més intensa amb el teixit econòmic local de cara a la reactivació econòmica.
El compromís de l’Ajuntament d’estar més al costat de l’empresa, amb una Oficina d’Atenció a l’empresa, i també escoltant les demandes empresarials.
Obrir el camí a línies de subvenció i liquiditat que permetin reactivar les empreses més afectades per la crisi i l’activitat econòmica en general.
Millorar l’economia del Prat per què sigui més competitiva. Un camí que passa per la digitalització, la sostenibilitat, l’eficiència energètica i unes empreses amb valors assolits que permetin assolir una ràtio d’excel·lència “per ser del Prat” 
El Prat Empresarial reforça el seu paper a la ciutat com a interlocutor de referència del sector econòmic amb l’administració.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...