L'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, demana implicació al teixit empresarial de la ciutat

L'alcalde del Prat, Lluís Mijoler, demana implicació al teixit empresarial de la ciutat

Mijoler s'ha reunit amb El Prat Empresarial i han parlat de mobilitat, emergència climàtica, paritat i reptes de futur


L'alcalde del Prat de Llobregat, el señor Lluís Mijoler, ha fet una crida a la implicació de les empreses del Prat en el teixit de la ciutat. Mijoler ha participat en un dinar col·loqui on ha respòs a les inquietuts de l'empresariat de la ciutat. L'alcalde també ha explicat les propostes de l'equip de Govern de l'Ajuntament respecte mobilitat a la ciutat, sostenibilitat i compromís de les empreses per assolir els nous reptes. Mijoler, en la seva primera trobada amb empresaris, ha remarcat més impliació de les empreses en les polítiques de ciutat, a més de treballar per implementar més paritat, igualtat a l'empresa, aplicació de mesures per combatre l'emergència climàtica i la col·laboració amb el tercer sector per fomentar la inserció laboral.

Des del Prat Empresarial s'han repassat alguns temes com la manca de sòl industrial, el preu de l'habitatge a la ciutat, o també les dificultats de les empreses locals per accedir a les licitacions per compres de l'Ajuntament. En aquest sentit, Mjoler ha remarcat la importància de crear una comissió de seguiment d'aquestes accions per tal que El Prat Empresarial pugui actuar com un lobby econòmic amb l'Administració Local. Ambdues parts també han destacat la importància de treballar plegats en la Formació Professional de la ciutat.

La primera Junta Directiva del Curs pel Prat Empresarial s'ha celebrat a l'establiment associat Marisquería El Capitán Garfio. 
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...