IV Nit Empresarial del Prat de Llobregat - Premi Vicente Baltasar

IV Nit Empresarial del Prat de Llobregat - Premi Vicente Baltasar

El Prat Empresarial presentarà Delta Empresarial en la IV Nit Empresarial del Prat de Llobregat - Premi Vicente Baltasar, i celebrarà l'excel·lència i el compromís del teixit empresarial local amb una vetllada agradable i plena de reconeixements

S'apropa la IV Nit Empresarial del Prat de Llobregat - Premi Vicente Baltasar, un esdeveniment que tindrà lloc el proper 12 de juny a partir de les 20h a les instal·lacions de l'Emilio Sánchez Academy. Enguany, l'acte comptarà amb la presentació de Delta Empresarial, una iniciativa innovadora que uneix forces per impulsar un creixement sostenible i integral.

La nit començarà amb un aperitiu de benvinguda, seguit de la taula rodona de Delta Empresarial, on es debatran i es compartiran temes actuals i crucials per al futur del teixit empresarial de la zona. Després, els assistents podran gaudir d'un sopar elaborat per alguns dels millors restauradors del Prat. La vetllada culminarà amb la cerimònia de lliurament dels Premis Vicente Baltasar, que reconeixen l'excel·lència empresarial i el compromís amb el desenvolupament econòmic i social del territori, i amb els parlaments finals.

No et perdis aquesta oportunitat de celebrar el talent i l'èxit del teixit empresarial local. Inscriu-te ara a la nostra pàgina web i uneix-te a nosaltres en aquesta nit especial. T'esperem!
 
Sobre el Prat Empresarial
El Prat Empresarial és una associació independent que té com a missió representar i promoure el creixement del teixit empresarial del Prat de Llobregat. Els seus membres treballen incansablement per proporcionar suport, recursos i oportunitats a les empreses locals, i contribueixen a l'expansió econòmica i al desenvolupament del Prat. L'associació compta amb 65 empreses adherides, així com un gremi que ha sorgit dins de la mateixa entitat, com és el Gremi de Restauradors del Prat, que compta amb una vintena d’associats i associades dedicats al sector de la restauració i l’hostaleria.
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...