El Prat Empresarial es reuneix amb la Consellera d’Empresa i Coneixement

El Prat Empresarial es reuneix amb la Consellera d’Empresa i Coneixement

Una trentena d’empreses associades comparteixen amb Àngels Chacón les seves inquietuds i propostes en matèria empresarial i econòmica. La consellera ha visitat també les instal·lacions d’alguns dels associats.

La Consellera d’Empresa i Coneixement del Govern de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón ha visitat El Prat de Llobregat. En el marc de la visita, Chacón s’ha reunit a porta tancada amb empreses associades al Prat Empresarial. Allà ha pogut intercanviar opinions amb l’empresariat local. 
 
Els membres del Prat Empresarial han remarcat la manca de sòl industrial al Prat, i com aquest factor limita el creixement de moltes empreses. El president del Prat Empresarial, Jordi Morera, ha remarcat: “Al Prat no hi ha sòl industrial. Tenim un problema. O augmentem edificabilitat o ampliem sòl industrial, per nosaltres és un assumpte important. “
 
Una altra de les reivindicacions fetes a la Consellera és la millora de la qualitat dels subministraments com aigua, llum, gas i fibra òptica, que encara no arriba als polígons del la ciutat. També han mostrat la preocupació pels accessos a la ciutat i la importància del sector logístic. Per últim, també s’ha mostrat preocupació evident pel funcionament de la Llei de Morositat. 
 
Per la seva part, la consellera ha remarcat les línies directrius per treballar amb les pimes i afavorir el diàleg amb l’empresariat per ser més conscients de la realitat. D’altra banda, també va destacar la importància de la transformació cap a la Indústria 4.0 i a una transició energètica que aposti per fonts d’energia renovables.
 
L’acte s’ha celebrat a l’Hotel Ciutat del Prat, associat a la nostra entitat. Per la tarda, la Consellera ha visitat diverses empreses associades al Prat Empresarial, com el Laboratori Oliver Rodés, la botiga Pedro Esports i l’empresa OFI Prat. 

 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...