GSMA : 50000 EMPRESARIS INTERNACIONALS ATERREN A PRAT

GSMA : 50000 EMPRESARIS INTERNACIONALS ATERREN A PRAT

L'Aeroport del Prat rebrà més de 50.000 visitants amb motiu del Mobile World Congress ( MWC ) , que es celebra a la Fira de Barcelona entre el 24 i el 27 de febrer , fet que suposa un 11,2% més que en una setmana habitual.

Segons fonts de l'aeroport del Prat , els dies de major afluència seran el diumenge dia 23 i dilluns 24 , així com el dijous 27 , dia que finalitza el saló de tecnologia mòbil, i divendres 28 -els congressistes passen una nit més a Barcelona-.

Malgrat que encara no hi ha xifres tancades pel que fa a aviació corporativa , les mateixes fonts han assenyalat que es preveu una " afluència important" , i l'Aeroport ha instal•lat dos punts per recollir les acreditacions per al congrés , amb 20 taulells a la T1 i altres 10 a la T2.

Així mateix , s'han habilitat dues parades , una a cada terminal , per a una llançadora que transportarà als congressistes fins el certamen, i s'ha reservat una zona d'aparcament a la planta -1 de la T1 , alhora que es reforçaran els serveis d'informació, neteja i gestió de taxis.

En el marc de la Mobile World Capital Barcelona, l'Aeroport del Prat donarà a conèixer l'app d'Aena Aeroports actuant com “smart airport” - aeroport intel•ligent - .

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...