El Prat Empresarial alerta de la fugida d’empreses de la ciutat per la manca de sòl industrial

El Prat Empresarial alerta de la fugida d’empreses de la ciutat per la manca de sòl industrial

La manca de terrenys idonis per a la instal·lació d’empreses està provocant que moltes es vegin obligades a abandonar El Prat per marxar a municipis de les rodalies i que d’altres no s’hi puguin instal·lar.

Darrerament, El Prat Empresarial hem detectat que la falta de naus industrials adequades a les noves necessitats empresarials, la manca d’espai per aparcar camions de gran tonatge, l’alt preu del lloguer o les traves administratives són factors que estan condicionant la presència d’empreses al municipi. Ara mateix, constatem com més de 20 empreses, algunes d’elles d’alt valor econòmic o bé, ja han marxat del Prat per algun d’aquests factors, o tenen problemes que poden condicionar la seva permanència o d’altres que es voldrien implantar, no tenen facilitats per fer-ho.
 
Sabem que aquest fet preocupa a l’Ajuntament del Prat de Llobregat. Per la qual cosa des del Prat Empresarial alertem de la manca de sòl industrial a la ciutat del Prat per tal que les empreses puguin desenvolupar la seva tasca amb les millors condicions i no hagin de marxar cap a municipis de les rodalies on sí troben aquestes condicions adients per la seva tasca. Tanmateix instem a l’administració a treballar conjuntament per evitar aquesta fugida d’empreses i a consolidar el model empresarial de ciutat.
Una planificació urbanística sostenible hauria de ser la que contempli de manera coherent i equilibrada el creixement de la seva població amb la possibilitat de que aquest creixement tingui la possibilitat de trobar ocupació laboral de proximitat i de qualitat al seu municipi. Per a que això sigui possible, cal no només preveure el desenvolupament de sol urbà per habitatge sinó també el de sol industrial de naturalesa diversa que permeti retenir i facilitar el creixement del teixit empresarial del Prat i, de ser possible, atraure’n de nou i d’alt valor afegit. 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...