El Prat Empresarial celebra la seva assemblea anual ordinària

El Prat Empresarial celebra la seva assemblea anual ordinària

Un dels principals acords establerts és el d'organitzar un debat sobre economia, empresa i ocupació entre els candidats i les candidates a l'alcaldia del Prat

EL passat 12 de juny, El Prat Empresarial va celebrar l'Assemblea General Ordinària de conformitat amb l'establert a l'article 11.2 dels Estatuts de l'entitat.  L'Assemblea va registrar una vintena d'associats, del total de 33 que hi ha actualment a l'associació. 
Entre els diferents acords adoptats per l'assemblea, s'ha remarcat l'aposta per la formació professional a la ciutat, i el reforç i suport a totes les iniciatives relaciones amb aquest àmbit educatiu. 
A més, l'Assemblea va adoptar la proposta d'organitzar un debat sobre economia, empresa i ocupació amb tots els candidats i candidates a l'alcaldia del Prat de Llobregat. Recordem que el proper mes de maig de 2019 se celebraran eleccions municipals. I considerem que una iniciativa com aquesta pot ser molt interessant pel teixit empresarial de la ciutat. 
El president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va analitzar la situació econòmica actual i es va felicitar pel bon moment de l'entitat, amb el repte de seguir creixent. 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...