Manifest El Prat Empresarial respecte 1-Octubre

Manifest El Prat Empresarial respecte 1-Octubre

Manifest de la Junta Directiva del Prat Empresarial respecte els fets succeïts l'1 d'Octubre a CatalunyaComunicat d’El Prat Empresarial
 
Davant dels fets molt lamentables perpetrats pels cossos de seguretat de l’Estat durant la jornada d’ahir, fem les següents reflexions:
 
- Denunciem que la força bruta mai pot ser la resposta a una qüestió política.
- Recordem que en democràcia la fi mai ha de ser justificació dels mitjans
- Donem el nostre suport i desitgem la ràpida recuperació de totes les persones ferides. 

Tanmateix, vista la ja comprovada impossibilitat de diàleg entre els màxims responsable polítics, demanem la mediació d’algun organisme internacional, com per exemple l’UE, per tal d’arbitrar i reprendre el diàleg, avui més necessari que mai.
 
Demanem també a tots els actors polítics reflexió, seny, moderació i maduresa abans d’emprendre cap acció que pugui significar un punt més en l’escalada de confrontació.
 
Referent a les protestes socials, considerem que l’aturada general, que no vaga general, convocada per demà 3 d’octubre, si bé legitima, ha de respectar el principi democràtic de la llibertat individual i col·lectiva. Per tant deixem a criteri de cadascun dels nostres associats la seva participació.El Prat de Llobregat, 2 d’octubre de 2017
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...