Els restauradors del Prat es presenten a l’alcalde Lluis Mijoler i li presenten les seves inquietuds.

Els restauradors del Prat es presenten a l’alcalde Lluis Mijoler i li presenten les seves inquietuds.

La comissió de restauració del Prat Empresarial s'ha reunit amb l'Alcalde del Prat i el Tinent d'Alcalde de Desenvolupament Econòmic i la regidora de comerç per tal de fer arribar les demandes reals del sector

Les empreses associades a la secció de restauració del Prat Empresarial s'han reunit a l'Ajuntament del Prat amb l’alcalde Lluis Mijoler per a presentar-se oficialment com a grup independent que té la voluntat de representar l restauració local. A la reunió també hi eren presents per part de l’Ajuntament en Juan Carlos Moreno, Tinent d'Alcalde de Desenvolupament Econòmic, Marina Garcia, regidora de Comerç i Turisme i Ester Pujol, Directora de Desenvolupament Econòmic. Els restauradors han expressat la necessitat de ser reconeguts com el grup sectorial de referència al municipi dins el seu àmbit econòmic, ja que aglutinen la majoria de restaurants més emblemàtics de la ciutat.
 
En una reunió que ha durat quasi bé dues hores i ha transcorregut amb un aire molt distès, s’han valorat algunes propostes molt importants pel col·lectiu així com les dificultats generals que travessen.
 
Dels diversos temes que s’han tractat cal destacar:
Els horaris d’apertura de les terrasses per tal d’adequar-los a les necessitats de restauradors i clients, tot tenint en compte els horaris als municipis veïns.
Sobre el mobiliari de les terrasses on els restauradors han recalcat que cal modernitzar-lo i poder-se diferenciar.
Més informació per tal d'accedir a concursos i projectes que es convoquin des de l’Ajuntament.
Davant la maca de personal per treballar al món de la restauració, s’ha traslladat aquesta preocupació a l’ajuntament. S’ha tractat de la possibilitat de crear una escola d’hostaleria o cursos per a cambrers que podria facilitar la cerca de personal per a treballar als restaurants pratencs.
Sobre la Granja de la Ricarda s’ha demanat la possibilitat d’ampliar-ne l’ús per a la restauració. Per exemple per a esdeveniments grans.
Al final de la reunió s’ha fet lliurament a les autoritats locals d’un document on es reflecteixen aquestes i altres inquietuds i temes d’interès per a la restauració local del Prat. 
L’alcalde Lluis Mijoler ha donat les gràcies al col·lectiu i s’ha compromès a estudiar tots els punts per tal de mirar de trobar solucions i discutir-les de nou.


Els membres de la comissió de restauració del Prat Empresarial són
Membres actuals:
· Marisqueria Capitan Garfio
· Delta Restaurant
· Emilio Sánchez Academy
· Bar Cafè Caldas
· Restaurant Bar Jamonsito
· Restaurant Casa Guijarro
· Grupo Martín (Bar Casanovas i Lola’s Brunch)
· Restaurant El Cortijo
· Restaurant K-Chopo
· Cafè l’Artesà
· Restaurant 2 de vins
· Restaurant Mesón Galicia
· La Santa 
· Bar de la Capsa
· Restaurant la Rambla

 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...