Conveni de col•laboració amb Amics d’El Prat

Conveni de col•laboració amb Amics d’El Prat

El passat 11 de juliol de 2012 els Presidents d’El Prat Empresarial i d’Amics d’El Prat, Jordi Morera i Jordi Codina, respectivament, varen signar un acord de col•laboració mútua que permeti millorar i augmentar la realització d’activitats conjuntes i facilitar l’intercanvi de valors i coneixements culturals, socials, econòmics i empresarials, aprofitant els recursos que posseeixen.  

Ambdues entitats consideren necessari establir una col•laboració que els permeti millorar i augmentar la realització d’activitats conjuntes i facilitar l’intercanvi de valors i coneixements culturals, socials, econòmics i empresarials, aprofitant els recursos personals i materials que posseeixen.
Amics d’El Prat i El Prat Empresarial cooperaran en la realització conjunta de programes i activitats específiques de promoció dels seus objectius comuns, llur desenvolupament i divulgació. Es fomentaran fòrums de debat i intercanvi d’assumptes d’interès econòmic, empresarial, social, i cultural en l’àmbit d’actuació del Prat de Llobregat i de la comarca del Baix Llobregat, o de qualsevol altre índole que no vagi en contra dels Estatuts de les associacions signatàries ni de l’esperit del Conveni i es permetrà la participació als socis d’ambdues entitats, de forma indistinta, en les activitats que aquestes organitzin de forma conjunta, amb els mateixos avantatges i beneficis amb que ho fan a l’associació a la que pertanyen.
Les entitats han de designar una persona que realitzarà les tasques d’interlocució i coordinació entre Amics d’El Prat i El Prat Empresarial, així com el seguiment de tots els acords adoptats.
Amics d’El Prat és l’associació degana del municipi amb més de 55 anys d’història i la seva activitat se centra en la recerca i promoció dels valors i trets culturals, artístics, socials, paisatgístics I mediambientals que configuren la identitat del Prat de Llobregat, constituint alhora una manifestació de les seves arrels i elements d’integració i dinamització sociocultural, quedant-ne exclòs tot ànim de lucre.
El Prat Empresarial, per la seva banda, és una molt recent associació empresarial que manifesta la seva voluntat de representar, des de la seva independència, el món empresarial del Prat de Llobregat fomentant i posant en valor la figura de l’empresari i l’emprenedor, així com col•laborar en la potenciació i valorització del Prat com a àrea estratègica d’interès econòmic, industrial i social.
Amb aquesta col•laboració i amb l’aportació del millor dels seus respectius valors que combinen sàviament experiència i joventut, ambdues entitats estan convençudes que podran generar un gran nombre de sinèrgies conjuntes que, sens cap mena de dubte, dubte redundaran en una fructífera tasca en l’esdevenir dels propers anys.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...