Més de 140 empreses participen a la 3ª Nit Empresarial del Prat

Més de 140 empreses participen a la 3ª Nit Empresarial del Prat

El Prat Empresarial organitza la 3ª Nit Empresarial posant en valor els reptes que ha d’afrontar l’economia de la zona Delta i reivindicant el paper social de les empreses

El Prat Empresarial ha aplegat a empreses, representants d’associacions empresarials i administracions en una nova edició de la Nit Empresarial Premi Vicente Baltasar. Un acte en el que la preocupació per l’economia post Covid i els nous reptes empresarials han marcat la vetllada.
 
El president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va destacar que “Avui en dia les administracions encara tenen la imatge de l’empresari antic. Hem de treballar per impulsar la imatge de la riquesa social i resiliència”.  Precisament El Prat Empresarial celebra els 10 anys de vida “En aquest 10 anys hem fixat les bases de la nostra associació; sempre hem volgut destacar per la proximitat entre els socis del territori del Prat, la nostra força radica en ells. Enguany hem estrenat la secció de restauració. Estem estudiant fer un segell de qualitat per alguns restaurants del Prat”
 
L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, va apostar per la innovació i la sostenibilitat en el seu discurs “Ens trobem en un moment de cruïlla, després d’una crisi sanitària i ara amb la tornada de la guerra, emmarcada en la crisi climàtica; El Prat i el Delta han de ser la porta d’entrada al pais. No ens podem encadenar en el model del passat, hem d’innovar. Cal modernitzar l’economia”
 
La Nit Empresarial va comptar amb una ponència sobre el procés de transformació del port de Barcelona, a càrrec del President del Port, Damià Calvet. Calvet va demanar disculpes pel retard en l’aportació de sorra a la platja. “El port afecta directament a la pèrdua de sorra a la platja del Prat. Ens vam comprometre a portar sorra cada any a la platja del Prat. Enguany ens hem endarrerit per motius burocràtics. Demano disculpes a l’alcalde i a la ciutadania. Ho farem al juliol”.
 
Posteriorment,  es va celebrar una taula rodona amb Raul Blanco, secretari general d’Industria i de la PYMEC del Ministeri d’Industria, Comerç i Turisme Sr. Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya en la que van respondre preguntes dels socis del Prat Empresarial.
 
L’acte va finalitzar amb el lliurament del Premi Vicente Empresarial a la trajectòria Empresarial, que va recaure en el promotor i constructor Josep Esteve, i en el Premi a l’excel·lència empresarial, atorgat a Mecanizados Ruiz Reixach. 
 
La 3a Nit Empresarial s’ha celebrat a les instal·lacions de l’Emilio Sánchez Academy, empresa sòcia del Prat Empresarial, i ha comptat amb més de 140 empreses assistents que han pogut degustar un sopar ofert per restauradors pratencs associats a la nostra entitat.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...