Campanya Gregal 2016 Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra

Campanya Gregal 2016 Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra

Carta informativa sobre la campanya Gregal 2016 engegada per la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra per aquest estiu.

Amb l’arribada de l’estiu, els establiments comercials i els d’hostalatge de les nostres ciutats viuen un dels moments de màxima activitat. És per aquest motiu que, des de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra s’ha activat la campanya d’estiu mitjançant el Programa Operatiu Estacional de Seguretat Gregal 2016.
Actualment la PG-ME té activat el nivell 4 d’alerta per amenaça terrorista. Per aquest motiu les accions policials que cada any es duen a terme durant aquest període conviuran amb l’increment dels recursos policials que es destinen a la prevenció de l’activitat terrorista, amb l’objectiu de garantir al màxim la vostra seguretat i la de la ciutadania en general.

El programa operatiu Gregal està adreçat tant als empresaris del sector turístic com a la ciutadania en general i s’estructura en dos períodes o fases de treball:
A la primera fase, del 20/06/2016 al 30/06/2016, es realitzarà la presentació del programa mitjançant xerrades, reunions de treball, correus electrònics i repartiment de tríptics, facilitant consells de seguretat per prevenir els fets delictius més habituals en aquesta època de l’any.
A la segona fase, del 01/07/2016 al 30/09/2016, es duran a terme accions concretes de prevenció policial dirigides a les zones d’activitat turística, eixos comercials, a la protecció de l’habitatge, a l’oci diürn i nocturn i a la seguretat en la mobilitat, tant per les carreteres com per la xarxa de transports públics i privats, així com els espais de pública concurrència i platges.

Amb aquesta campanya, la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra vol assolir els següents objectius:
• Prevenir i/o reduir els fets delictius que es produeixin en els àmbits considerats estratègics atenent les condicions específiques que es donen en aquest període.
• Garantir la seguretat en la mobilitat en la xarxa viària, en la xarxa del transport públic i en els principals nodes de connexió.
• Garantir el normal desenvolupament de les activitats i esdeveniments específics d’aquest període.
• Augmentar la percepció de seguretat en els diferents àmbits d’actuació.
• Fomentar coordinació en matèria de seguretat amb els actors implicats en els àmbits d’actuació que engloba el programa.

La col·laboració i cooperació de tots ha de permetre que la campanya es desenvolupi amb normalitat i ple gaudiment de la ciutadania.


Moltes gràcies i bona campanya d’estiu.
Manel Hermida González

Inspector en cap
ABP El Prat de Llobregat

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...