El Prat Empresarial premia al Periòdic Delta i a l’empresa Mail Boxes Airport Group

El Prat Empresarial premia al Periòdic Delta i a l’empresa Mail Boxes Airport Group

La IV Nit Empresarial del Prat de Llobregat – Premi Vicente Baltasar compta ja amb més de 100 inscrits  i estarà encapçalada per la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret.

El Prat Empresarial premiarà al Periòdic Delta i a l’empresa Mail Boxes Airport Group en la IV Nit Empresarial – Premi Vicente Baltasar. L’acte se celebrarà a l'Emilio Sánchez Academy i reunirà el pròxim 12 de juny, a les 20 hores, representants de les principals entitats econòmiques de Catalunya i el Baix Llobregat, incloent la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, entre altres representants institucionals.
 
La vetllada, que ja compta amb més de cent persones inscrites a tres dies de la data límit per apuntar-se, comptarà amb una taula rodona que servirà com a presentació del Delta Empresarial, una iniciativa que agermana quatre associacions empresarials independents, l'Associació d'Empresaris del Parc Empresarial Gavà, Sant Boi Empresarial, el Club d'Empresaris de Viladecans i el Prat Empresarial. A la conclusió de la taula rodona, es procedirà amb un sopar de la mà d’alguns dels millors restauradors del Prat de Llobregat i la cerimònia de lliurament de premis.
 
En aquesta edició, l’organització també lliurarà dos guardons del Premi Vicente Baltasar, un reconeixement creat per homenatjar la figura de Vicente Baltasar, destacat empresari del Prat de Llobregat que va deixar un llegat significatiu en el teixit empresarial local. Les categories d’aquesta edició comprenen el Premi Vicente Baltasar, destinat a l’excel·lència empresarial, i el Premi al Reconeixement Empresarial (Esperit Vicente Baltasar).
 
Aquests guardons busquen reconèixer empreses o persones que han demostrat un compromís excepcional amb el desenvolupament econòmic i social del territori, reflectint els valors de lideratge, innovació i responsabilitat social que caracteritzaven a Vicente Baltasar.

Premi al reconeixement empresarial (esperit Vicente Baltasar)
 
El guardó de reconeixement empresarial (esperit Vicente Baltasar),s'atorgarà a una entitat que ha destacat per la seva trajectòria excepcional en el món de la premsa comarcal des de l'any 1977 i que ha esdevingut un referent gràcies a la seva independència i pluralitat, oferint reportatges, entrevistes, notícies i opinions que donen veu a totes les perspectives sense compromisos polítics ni ideològics.
 
El jurat ha valorat especialment el compromís d'aquesta entitat amb el comerç local del Prat i la fidelitat dels seus lectors, factors que han establert un vincle durador amb la comunitat. A més, els guardons obtinguts, com el Tasis Torrent i el Ciutat del Prat, han reforçat la seva reputació com una elecció idònia per a aquest premi.
 
Una figura destacada darrere d'aquest èxit és Josep Maria Canalias, periodista i director, recentment traspassat. La seva trajectòria exemplifica un profund compromís amb el Prat de Llobregat i els seus valors culturals, socials i identitaris, compartint amb Vicente Baltasar una visió i dedicació que han contribuït de manera fonamental al teixit empresarial.
 
Per tots aquests motius, el guardó de reconeixement empresarial (esperit Vicente Baltasar) serà atorgat al Periòdic Delta.
 
Premi Vicente Baltasar, a la trajectòria professional
 
El jurat dels premis ha valorat diversos aspectes clau en la trajectòria de l'empresa guardonada. Amb més de dues dècades d'experiència, aquesta empresa ha establert una presència destacada en el sector empresarial, oferint serveis en dues àrees principals: transport nacional i internacional, així com impressió gràfica, així com una expansió constant que només ha incrementat la seva capacitat operativa, sinó que també ha ampliat el seu abast geogràfic, consolidant la seva posició com a referent en el mercat.
 
Un altre factor decisiu ha estat la capacitat de l'empresa per convertir-se en una franquícia de referència mundial fet que ha permès no superar els estàndards de qualitat i servei, fent d'ella una franquícia reconeguda a nivell global.
 
A més, el jurat ha valorat molt positivament la seva implicació en organitzacions empresarials del territori. Aquesta implicació demostra un compromís ferm amb el desenvolupament econòmic i social, un valor que reflecteix l'esperit de Vicente Baltasar.
 
És per tot això que enguany, el premi Vicente Baltasar serà atorgat a l'empresa Mail Boxes Airport Group en reconeixement del seu notable trajecte.
 
Sobre el Prat Empresarial
El Prat Empresarial és una associació independent que té com a missió representar i promoure el creixement del teixit empresarial del Prat de Llobregat. Els seus membres treballen incansablement per proporcionar suport, recursos i oportunitats a les empreses locals, i contribueixen a l'expansió econòmica i al desenvolupament del Prat. L'associació compta amb 65 empreses adherides, així com un gremi que ha sorgit dins de la mateixa entitat, com és el Gremi de Restauradors del Prat, que compta amb una vintena d’associats i associades dedicats al sector de la restauració i l’hostaleria.
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...