La IV Nit Empresarial del Prat de Llobregat – Premis Vicente Baltasar, tot un èxit!

La IV Nit Empresarial del Prat de Llobregat – Premis Vicente Baltasar, tot un èxit!

La IV Nit Empresarial del Prat de Llobregat va celebrar la reunió del teixit empresarial local amb més de 120 assistents. No et perdis el vídeo resum de la nit!

Reviu la nit amb aquest vídeo resum:
 

El dimecres, 12 de juny, l'Emilio Sánchez Academy va acollir la quarta edició de la Nit Empresarial del Prat de Llobregat, una vetllada marcada per la unió del teixit empresarial del Prat. Amb més de 120 assistents, l'esdeveniment va destacar per la presentació de la innovadora iniciativa Delta Empresarial, on participen les principals entitats econòmiques del Baix Llobregat per impulsar un creixement sostenible i integral a la regió, i per els premis Vicente Baltasar, atorgats al Periòdic Delta i a l'empresa Mail Boxes Etc. Airport Group.

La gala va comptar amb la presència de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, qui va afirmar que "aquesta iniciativa demostra que les aliances i les lògiques col·laboratives tenen èxit i són promotores de l'èxit."

L'esdeveniment va començar amb un còctel de benvinguda, seguit per una taula rodona on es va presentar Delta Empresarial, una iniciativa que busca unir forçes entre els empresaris de Gavà, Viladecans, Sant Boi i el Prat de Llobregat per abordar els reptes del futur.

La cerimònia de lliurament dels premis Vicente Baltasar va reconèixer l'excel·lència de l'empresa Mail Boxes Etc. Airport Group i del Periòdic Delta. Jordi Morera, president del Prat Empresarial, va destacar la importància de la col·laboració entre empreses i administracions per superar els desafiaments comuns: "Tenim molt a compartir en termes de problemàtiques i solucions. Volem que l'administració escolti la nostra opinió per generar iniciatives viables i efectives."

No et perdis el vídeo resum de la nit i reviu els moments claus de la IV Nit Empresarial del Prat de Llobregat - Premis Vicente Baltasar! Pots veure'l a: https://tinyurl.com/5fv3tcjw             
 
Sobre el Prat Empresarial
El Prat Empresarial és una associació independent que té com a missió representar i promoure el creixement del teixit empresarial del Prat de Llobregat. Els seus membres treballen incansablement per proporcionar suport, recursos i oportunitats a les empreses locals, i contribueixen a l'expansió econòmica i al desenvolupament del Prat. L'associació compta amb 65 empreses adherides, així com un gremi que ha sorgit dins de la mateixa entitat, com és el Gremi de Restauradors del Prat, que compta amb una vintena d’associats i associades dedicats al sector de la restauració i l’hostaleria.
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...